Kraamcadeautip: een Goedgemerkt Babypakket

Van Goedgemerkt mocht ik een super leuk babypakket reviewen en ik kan jullie nu alvast verklappen dat ik onwijs enthousiast ben hierover. Het babypakket is een samengesteld pakket met o.a. naamstickers, kledinglabels en mijlpaalkaarten. Deze stickers en labels zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken als je kindje naar een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal gaat. Door het jasje, flesjes, kolfbekers of een melkpoedercontainer te labelen kunnen de leidsters eenvoudig de spullen uit elkaar houden.

goedgemerkt

De inhoud van het Goedgemerkt Babypakket:

18 Ronde Naamstickers, deze zijn vaatwasser en magnetron veilig.
18 Plakgemak Kledingstickers, deze plak je op was label in de kleding en zijn wasmachine en droger veilig.
20 Instrijklabels, deze zijn nadien weer te verwijderen.
20 Super zachte instrijklabels, ideaal voor in de kleine babykleertjes. Deze kan je niet meer verwijderen.
18 Mijlpaalkaarten.

goedgemerkt2

Bestelproces en ontwerpen

Je kunt het pakket eenvoudig bestellen op www.goedgemerkt.nl  en er is een ruime keuze aan opdrukken die je kunt kiezen. Wij kozen voor een te schattig vogeltje en een hartje maar er is nog zoveel meer. Ook voor jongens zijn er leuke motiefjes, de mijlpaalkaarten en stickers zijn dan blauw. Je kunt verschillende lettertypes kiezen en ook de tekst kan je zelf invoeren. Ik heb dan ook de labels helemaal naar mijn smaak kunnen maken en ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen wel iets bij zit wat hun aanspreekt. En wat ik ook erg fijn vond is de snelle levering, op donderdagochtend heb ik de bestelling geplaatst en vrijdag werd het pakketje door de postbode bezorgd. Ik ging er vanuit dat met een beetje geluk het pakketje zaterdag bezorgd zou worden, later las ik op de site dat als je voor 12:00 uur besteld het pakketje de zelfde dag nog op de post gaat. Dat is geweldig toch?

 

goedgemerkt3

Conclusie

De labels en stickers zijn al een tijdje in gebruik en ik kan zeggen ze erg blijven mooi blijven. Waar ik eerder bang was dat de stickers misschien zouden loslaten, kan ik nu zeggen dat dit tot nu toe nog niet gebeurd is . Het bestellen gaat eenvoudig en het pakketje werd snel geleverd. Wij gaan er veel plezier aan beleven. Hopelijk raken we op deze manier nooit meer spulletjes kwijt 😉

goedgemerkt4
Je zou er ook voor kunnen kiezen om alleen de voornaam op de stickers te laten zetten.

Ben jij ook zo enthousiast en wil je het pakketje bestellen? Dat kan hier! Het pakketje kost €22,95 en is ook leuk om als kraamcadeau te geven.

Tot de volgende keer!

Liefs, Sandy

 

Bewaren

6 thoughts on “Kraamcadeautip: een Goedgemerkt Babypakket

Geef een reactie