Creatief met eten: de Happy Plate!

Milan is een selectieve eter. Het is niet zo dat hij lastig is, hij weet gewoon heel goed wat hij wel en niet wil eten. Het is dan ook iedere avond lastig om iets op tafel te zetten waarvan ik weet dat hij zijn hele bord leeg eet. Wij ontvingen van CoolGift een Happy Plate: een bord met een vrolijk gezichtje!

Bij het zien van het bord werd hij direct enthousiast… Hij werd zelfs zo enthousiast dat hij direct wilde gaan eten van het bord. Ik ben nou niet echt een voorstander van spelen met eten maar vooruit.. met dit bordje mag het. Het is hierbij juist de bedoeling 😉

Happy Plate - Versieren - Volgmama

Happy Face - Fruit - Volgmama

Inmiddels hebben wij het bord een aantal keren geprobeerd en het is iedere keer weer een feest. Ik laat Milan zelf zijn gang gaan en hij komt met de leukste creaties. Hij vindt het echt leuk om zo betrokken te worden bij het maken van de gezichtjes… Helaas is Milan ook erg koppig, dit resulteert in het nog steeds niet leeg eten van zijn bord. Hij blijft selectief in wat hij wel en niet wil eten en in dat opzicht heeft het bordje geen toegevoegde waarde.

bord - happy plate - resultaat - volgmama

smullen - milan - volgmama
Smullen maar!

Wij zullen het bordje voorlopig nog met veel plezier blijven gebruiken. Keer op keer verrast Milan ons met prachtige creaties en we hebben zoveel pret aan tafel! Eten is vanaf nu elke dag een feestje!

Deze Food Face borden zijn te koop in 2 varianten. In keramiek, hierbij kun je kiezen uit een mannen of vrouwen gezichtje  of een melamine bordje, deze is unisex. Voor deze blog maken wij gebruik van het melamine bordje. Beide bordjes zijn vaatwasmaschinebestendig. De borden zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar. Voor kleine kinderen zijn melamine bordjes erg handig want die valt niet zo snel kapot 😉

Wil jij dit leuke melamine bordje ook aanschaffen? Dat kan voor €14,95 bij CoolGift.

bordje leeg - eten - volgmama

 Bordje leeg!

Zijn jullie kinderen moeilijke eters? Ken jij dit bordje al?

Tot de volgende keer!

Liefs, Sandy

7 thoughts on “Creatief met eten: de Happy Plate!

Geef een reactie