Houten constructieset van Totum + winactie

Totum kennen jullie misschien wel van de knutselsetjes. Ze hebben echt hele leuke setjes met licenties zoals Disney Frozen, Disney prinsessen, Cars, K3 en nog veel meer. Wat ook heel erg leuk is, is de Construxions set van Totum. Dit is een houten constructieset voor kinderen vanaf 3 jaar waar je van alles mee kunt maken. Een leuke tip voor sint en kerst.

Bij onze kinderarts hebben ze ook een doos met houten constructiedelen. In de wachtruimte word hier dan ook vaak door veel kinderen mee gespeeld en dat hout is niet stuk te krijgen! Maar geldt dat ook voor de houten constructieset van Totum?

Totum Construxions

De Totum Contstruxions bouwset is in 2016 genomineerd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing voor de categorie 4-5 jaar. De materialen zijn van hout en plastic en aanbevolen voor kinderen van drie jaar en ouder. Op de verpakking staan voertuigen afgebeeld maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken en er zelf iets mee bouwen.

Inhoud: 9 houten blokjes, 30 plastic pinnen, 7 houten wielen, 7 plastic wielkapjes, 15 plastic contructie onderdelen, koord, hamer en gebruiksaanwijzing.

totum-construxions-houten-bouwset-blog-review-winactie

Het heeft de afgelopen dagen zoveel geregend dat we mooi de tijd hadden om deze speelset te testen. Mijn kinderen zijn 2,7 en 9 jaar en alle drie konden ze er op hun eigen manier leuk mee spelen. De oudste kan de voertuigen goed nabouwen uit het boekje. De hamer heeft hij hiervoor geen enkele keer nodig gehad. Hij kon de pinnetjes en dopjes er namelijk zo indrukken. Mijn middelste heeft het geduld niet om uit een boekje na te bouwen en probeert zelf een auto in elkaar te zetten. Mijn jongste van twee vond het vooral leuk om te hameren, ze sloeg er wel 2 pinnetjes diep in waardoor we ze er lastig uit kregen. Dat de constructieset wordt aanbevolen voor kinderen vanaf drie jaar is niet zo gek, er zitten namelijk kleine deeltjes bij zoals de wieldopjes en dat is niet fijn als ze dat in de mond stoppen.

Wij vinden het leuk en creatief speelgoed. Het zijn niet de luxe gepolijste en gelakte elementen die ze van de kinderarts kennen maar daarom is dit ook betaalbaar en leuk om cadeau te geven.

De Totum Construxions is onder andere te koop bij Bol.com, en bekende speelgoedwinkels.

totum, contsructie bouwset

Gratis Totum knutselclub

Naast een uitgebreid assortiment aan alle knutsel en speelsets heeft Totum ook een gratis knutselclub. Na het inschrijven (via de website) krijg je een persoonlijke Knutselclubpas, een digitale welkomstbrief. Je blijft via een nieuwsbrief op de hoogte met nieuwe knutselideetjes, wedstrijden en leuke winacties. In de Totum Knutselclub vindt je altijd leuke kleurplaten, printables en wallpapers. Erg leuk!

Win een constructieset van Totum

Namens Totum mag ik twee van deze leuke sets weggeven + een extra verrassing. Je kunt dit keer op twee verschillende manieren winnen.

  • Eentje verloot ik aan onze volgers op Twitter zodra we 1000 volgers hebben. Dus volg ons daar als je dat nog niet deed en RT de winactie.
  • De andere verloot ik op Facebook bij 1550 likes. Dus tag je vriendjes, deel het bericht, dan zijn we er zo. Gre Milikan Maas heeft de set op Facebook gewonnen!

Heel veel succes!

18 thoughts on “Houten constructieset van Totum + winactie

Geef een reactie