Review: #Jumbo baby maaltijden 6+

IMG_9139

Een week of twee geleden was ik in de Jumbo supermarkt boodschappen aan het doen, en zag ik deze vrolijke maaltijdpotjes staan met een gekleurd konijntje erop. De potjes zien er toch leuk uit nietwaar?! Ik heb alle maaltijdpotjes waar 6+ opstond meegenomen om uit te proberen. Onze dochter eet maaltijdpotjes, maar ook vers zelfgemaakte groente vind ze heerlijk. We wisselen het eigenlijk een beetje af.

Wat me opviel was dat 2 potjes een witte deksel hadden. Ik kende deze potjes voorheen nog niet en heb hierover met Jumbo contact over gehad. De witte deksels zijn onlangs vervangen voor de gekleurde deksels. Ik vind het zelf een enorme vooruitgang. Zo ziet het er nog leuker uit. Wat vinden jullie?

IMG_9140

Op de potjes staat geschreven zonder stukjes, dat sprak me aan want uit eerdere ervaring met andere merken vind ze stukjes nog helemaal niet prettig. Toch vind ik deze maaltijden toch wat dik van structuur en heb ik er meestal een klein beetje water aan toe gevoegd om het dus iets fijner te maken. Zonder een beetje extra toegevoegd water is de inhoud van de meeste potjes iets papperig.

IMG_9220jum

De bloemkool broccoli met kaas vond ze het allerlekkerst en is helemaal opgegeten. De anderen waren ook wel oké maar heeft ze een beetje wat van laten staan. De rijst wortel en kip variant vond ze helemaal niet lekker maar dat had ik eigenlijk al een beetje verwacht omdat ze wortelpotjes ook al niet lekker vond en hier bij deze toch de wortelsmaak weer overheerst.

Ikzelf heb ook overal een hapje van geproefd. Ik wil altijd graag weten wat mijn kindje eet en bovendien weet ik zo ook meteen of de temperatuur van het eten niet te warm of te koud is.

Zou ik ze weer kopen als ik in de Jumbo ben? Alléén de varianten: bloemkool broccoli met kaas, en de gemengde groenten. De anderen niet.

Geef een reactie