Review: Een opvallend en stoer vest van Legends22

Kennen jullie het merk Legends22 al? Dit is het broertje van het meisjesmerk Lovestation22. De kledingstukken van Legends22 vallen op door hun kleuren, prints en artwork. Ik mocht iets uitzoeken uit de collectie om te reviewen maar dat heb ik dit keer niet zelf gedaan. Mijn zoon koos dit vest zelf uit en ik vroeg nog tien keer of hij het wel zeker wist want er waren zoveel coole kledingstukken! Hij wist het zeker, dit vest wilde hij hebben! Opvallend en stoer.

Die wil ik!

De keuze had hij snel gemaakt. Samen keken we door de webshop en in eerste instantie wees ik hem eerst een paar andere items aan. Bijvoorbeeld een vest met voetbalprint of een mooie winterse col met een husky print. Maar meneer had zijn keuze op dit vest gezet. Ik vond het vest vanwege de kleuren een beetje gewaagd en had geen idee waarmee hij het moest dragen. Oké prima dan. Een ding wist ik wel en dat was dat er gympen onder moesten. Een leuke uitdaging die ik graag aan ging.

hnxx_legends22w16header

Meestal koop ik zelf de kleding van mijn kinderen en vraag ze af en toe wel even in folders of op internet aan te wijzen wat ze leuk vinden. Dan kan ik daar natuurlijk wel een beetje rekening mee houden. De stad in om te gaan winkelen doen ze niet, dan is het na 2 winkels al drama en zeuren ze alleen maar dat ze naar huis willen.

dino3

dinovest

Review: Vest met dino print

Eigenlijk is het vest best leuk en goed te combineren met bijvoorbeeld een jeans en een paar gympen. Het vest is gemaakt van 94 % katoen en 6 % lycra waardoor de stof soepel en mooi valt. Ook de maat van het vest valt prima. De boorden vallen op en de binnenkant is zwart. Volgens de wasvoorschriften is het advies om het vest bij 30 graden te wassen, strijken mag en niet drogen in de droogtrommel. Mijn zoon is blij met zijn nieuwe vest en maakte even een draai en een sprongetje. Bewegingsvrijheid in dit vest… check!

dino4

dino5dino2

Het vest is een echte eyecatcher en we hebben al leuke complimenten ontvangen! De rits gaat makkelijk open en dicht. Wat wil je nog meer?

Wat ik overigens prachtig idee vind achter het merk Legends22 is dat ze voor elk verkocht kledingstuk een vast bedrag doneren aan de Johan Cruyff Foundation. Deze foundation “brengt de jeugd in beweging” door o.a. Cruyff Courts te bouwen en schoolpleinen uitdagender te maken.

Dit stoere vest is onder andere te koop in webshop van Legends22 voor  € 44,95!

Ken jij dit stoere jongensmerk al? Wat vind jij van dit vest?

6 thoughts on “Review: Een opvallend en stoer vest van Legends22

Geef een reactie