review-lol-surprise-ballen

LOL Surprise Pets Ballen

Vorige week hebben we twee LOL Surprise ballen met korting gekocht bij de Albert Heijn. Ik wist niet goed of mijn meisje van net 4 jaar dat leuk zou vinden maar ik gokte erop en nam ze voor een vriendelijk prijsje mee. Omdat het nu (nog steeds) zo populair unboxing speelgoed voor meiden is, schreef ik er een review over.

Wat is LOL Surprise?

Je komt er niet omheen. L.O.L. Surprise unboxing speelgoed is een trend die in 2017 ook de Nederlandse kinderen heeft bereikt. Toen waren het alleen poppetjes, nu kun je werkelijk allerlei L.O.L. speelgoed kopen. Niet alleen L.O.L. ballen maar ook sterren met sieraden of make-up, underwraps, confettipops, poppenhuis, schoolspullen en andere merchandise.

review-lol-surprise-ballen
LOL Surprise Pets

7 lagen unboxen

De bal is eigenlijk een soort verrassingsbol. De bol bestaat uit zeven lagen, met in iedere laag een nieuwe verrassing en hints naar het popje of de pet dat binnenin op jou zit te wachten. Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw babypopje. In totaal zijn er maar dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid.

Wat is er leuk aan LOL Surprise?

L.O.L. Surprise is een trend die ik eerst niet goed begreep. Net als veel ander unboxing- en verzamelspeelgoed wordt niet alles een hit. L.O.L. Suprise wel. Wat maakt het dan zo leuk? Kinderen vinden cadeautjes altijd een leuke verrassing. Het uitpakken is soms nog leuker dan het cadeautje zelf. L.O.L. Surprise maakt van elk product een feestje. In zo’n bal zitten namelijk meerdere verrassingen en je kindje is er wel even zoet mee. De poppetjes en pets zijn echt überschattig!

Overzicht alle LOL popjes. Zijn ze niet cute?
Lol-surprise-hairgoals-complete-verzameling-overzicht-review
LOL Surprise Hairgols Maker Series 1 FW 0001
LOL Surprise Confetti pop verzameling

Verzamelen is de trend in speelgoedland. Met de L.O.L. Surprise blijft het niet alleen bij verzamelen, maar wordt er ook ingehaakt op de unboxing trend, zeer populair op platformen als YouTube. Bij iedere laag die wordt uitgepakt, neemt de spanning toe. Het is gemakkelijk voor kinderen om hun L.O.L. Surprise collectie uit te breiden, of te variëren omdat de accessoires deelbaar en ruilbaar zijn met vriendjes of vriendinnetjes.

Onze ervaring met LOL Surprise Pets

Ik kocht de L.O.L. Pets ballen voor deze review zelf. Ik heb ze met 50% korting kunnen scoren bij de Albert Heijn en vertel jullie graag over onze ervaring met L.O.L. Suprise. Als de ballen niet in de sale waren had ik ze namelijk niet gekocht. Ik vind het best veel geld wat je ervoor betaald en met korting is het wel een keer leuk om te proberen. Je kindje kan de L.O.L. ballen natuurlijk ook zelf van zijn of haar zakgeld kopen, er voor sparen of voor de verjaardag vragen.

Review LOL Suprise ballen

lol-surprise-review-ervaring
Ontdek geheime aanwijzingen met een gekleurde loep

De L.O.L. ballen voelen stevig aan en hebben een doorsnee van ongeveer 9 a 10 cm. Op de verpakking staat precies waar je moet beginnen. Aan de zijkant van de bal staat op het plastic steeds een rits afgebeeld die je open moet trekken/scheuren. Mijn dochter van 4 had er soms wat moeite mee dus maakte ik voor haar steeds een beginnetje zodat zij weer verder kon. Je komt tussen de wikkels een stickervelletje en geheime boodschappen tegen. Hiervoor heb je de gekleurde loep nodig die midden in de bal zit. Eigenlijk wel stom dat deze niet gelijk onder de eerste wikkel zit. Het is daarom handig om zo’n loep apart te bewaren voor de volgende L.O.L. bal zodat je die vanaf het begin kunt gebruiken om de geheime aanwijzingen te ontdekken.

lol-surprise-ballen-wat-zit-erin
Wat zit er in een LOL Surprise bal?

Na een paar plastic lagen kun je de L.O.L. bal al draaiend openen. Hier zit een hengsel in die je aan de bal vast kunt maken. Zo kan je kindje de bal beter meenemen. In de L.O.L. bal vonden we ook een pet (huisdier), een gebruiksaanwijzing, een kaart met de verzamel dieren, accessoires voor het huisdier, een zandbak en een schepje. In de zandbak zit een soort kinetisch zand en daar zitten nog meer accessoires voor je pet verstopt die je moet uitgraven met het schepje. Daarna kun je het schaaltje ook als zwembadje gebruiken voor je pet.

review-lol-ballesn-surprise-pets
Onze L.O.L. ‘pet’ en accessoires uitgraven met het schepje

Elke pet heeft zo zijn eigen eigenschappen. De een kan plassen of scheetjes laten, de ander heeft weer andere trucjes. Op de verzamelkaart staat achterop nog een Engelse en Franse spionnen opdracht waarbij je de loep ook nodig hebt.

Mijn dochter vind L.O.L. Surprise erg leuk en wil wel meer ballen unboxen. Jammer vond ik de grote hoeveelheid afval aan plastic. Papiertjes waren ook goed geweest. 😉

Wat vinden jullie van L.O.L. Surprise?

*Reclame door merk vermelding en affiliatie linkjes. Voor meer info zie onze disclaimer.

One thought on “LOL Surprise Pets Ballen

Geef een reactie