Review: Skoot loopauto en koffer in één!

 Een retro scooter voor de kleine meid of jongen! Deze eyecatcher ziet er niet alleen leuk uit maar is nog functioneel ook. Met deze Skoot loopauto, eigenlijk moet ik zeggen loopscooter, kom je overal en neem je ook nog eens van alles mee! Wij mochten van Emob een Skoot uitproberen en binnenkort kun jij er zelfs eentje op Volgmama winnen!

Wiegjes, kinderkamers, speelgoed en van alles voor je baby vind je natuurlijk op Emob.nl! Alles onder één dak. Je bestelling word ook nog eens gratis en snel verzonden. Wij mochten voor Volgmama een Skoot reviewen. En omdat Volgmama deze maand 1 jaar bestaat hebben wij een give away weekend georganiseerd waarbij je veel leuke prijzen kunt winnen waaronder een Skoot. Noteer de dagen 19, 20 en 21 augustus dus zeker even in je agenda om de winacties niet te missen! Zo’n Skoot loopauto wil jij toch ook winnen?

Adriana Cowper(2)

koffer4

koffer7

Skoot loopauto

De Skoot is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Nou is mijn dochter nog geen twee of drie maar ze komt er zeker mee vooruit. De Skoot is erg stevig en zelfs een 5 jarige kan er goed op rijden. Met het stuurtje kun je nog echt sturen ook! Ik had niet verwacht dat een Skoot, die 2,54 kilo weegt mijn 5 jarige zoon kon houden. De Skoot is van kunststof gemaakt en echt heel sterk. Je kunt er binnen en buiten op rijden.

Als je de bijgeleverde riem alleen aan de voorkant vastklikt kun je je loopauto met je kindje erop ook voorzichtig voorruit trekken. Doe dit wel op een gladde ondergrond om valpartijen te voorkomen. Dezelfde riem kun je aan de achterkant van de Skoot vastklikken zodat je hem ook als koffer kunt dragen.

skoot1

Skoot als koffer

In drie eenvoudige handelingen kun je de Skoot als koffertje open en dicht doen. De vulruimte is 13 liter dus er past behoorlijk wat in. Hierboven zien jullie een foto zodat jullie een betere indruk erbij hebben. De Skoot mag mee als handbagage in het vliegtuig. Heel fijn als de kinderen nog moeten wachten voor het boarden en natuurlijk om wat extra spullen mee te nemen.

Mijn kinderen zijn er blij mee. Mijn jongste zoon en dochter rijden er samen op en met een logeerpartij gaat de Skoot zeker mee!

De Skoot is verkrijgbaar in meerdere kleuren kun je bestellen voor € 59,95 op Emob.nl

(Vergeet de datums 19,20 en 21 augustus niet te noteren in je agenda om de winacties op Volgmama niet te missen!)

Vind jij deze loopscooter ook zo cool? In welke kleur zou jij hem straks willen winnen?

 

11 thoughts on “Review: Skoot loopauto en koffer in één!

Geef een reactie