Review: Skoot loopauto en koffer in één!

 Een retro scooter voor de kleine meid of jongen! Deze eyecatcher ziet er niet alleen leuk uit maar is nog functioneel ook. Met deze Skoot loopauto, eigenlijk moet ik zeggen loopscooter, kom je overal en neem je ook nog eens van alles mee! Wij mochten van Emob een Skoot uitproberen en binnenkort kun jij er zelfs eentje op Volgmama winnen!

Wiegjes, kinderkamers, speelgoed en van alles voor je baby vind je natuurlijk op Emob.nl! Alles onder één dak. Je bestelling word ook nog eens gratis en snel verzonden. Wij mochten voor Volgmama een Skoot reviewen. En omdat Volgmama deze maand 1 jaar bestaat hebben wij een give away weekend georganiseerd waarbij je veel leuke prijzen kunt winnen waaronder een Skoot. Noteer de dagen 19, 20 en 21 augustus dus zeker even in je agenda om de winacties niet te missen! Zo’n Skoot loopauto wil jij toch ook winnen?

Adriana Cowper(2)

koffer4

koffer7

Skoot loopauto

De Skoot is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Nou is mijn dochter nog geen twee of drie maar ze komt er zeker mee vooruit. De Skoot is erg stevig en zelfs een 5 jarige kan er goed op rijden. Met het stuurtje kun je nog echt sturen ook! Ik had niet verwacht dat een Skoot, die 2,54 kilo weegt mijn 5 jarige zoon kon houden. De Skoot is van kunststof gemaakt en echt heel sterk. Je kunt er binnen en buiten op rijden.

Als je de bijgeleverde riem alleen aan de voorkant vastklikt kun je je loopauto met je kindje erop ook voorzichtig voorruit trekken. Doe dit wel op een gladde ondergrond om valpartijen te voorkomen. Dezelfde riem kun je aan de achterkant van de Skoot vastklikken zodat je hem ook als koffer kunt dragen.

skoot1

Skoot als koffer

In drie eenvoudige handelingen kun je de Skoot als koffertje open en dicht doen. De vulruimte is 13 liter dus er past behoorlijk wat in. Hierboven zien jullie een foto zodat jullie een betere indruk erbij hebben. De Skoot mag mee als handbagage in het vliegtuig. Heel fijn als de kinderen nog moeten wachten voor het boarden en natuurlijk om wat extra spullen mee te nemen.

Mijn kinderen zijn er blij mee. Mijn jongste zoon en dochter rijden er samen op en met een logeerpartij gaat de Skoot zeker mee!

De Skoot is verkrijgbaar in meerdere kleuren kun je bestellen voor € 59,95 op Emob.nl

(Vergeet de datums 19,20 en 21 augustus niet te noteren in je agenda om de winacties op Volgmama niet te missen!)

Vind jij deze loopscooter ook zo cool? In welke kleur zou jij hem straks willen winnen?

 

11 Comments

 • Reply Saskia augustus 1, 2016 at 5:46 am

  Ja ik vind hem leuk! Ik zou voor de rode versie gaan.

  • Reply Saskia augustus 1, 2016 at 5:55 am

   Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag!

 • Reply simpel, met een snufje liefde augustus 1, 2016 at 6:32 am

  Wat ontzettend leuk! Hier zijn ze wel al een stuk groter dus erop rijden zal denk ik niet meer lukken.

 • Reply Judith augustus 1, 2016 at 6:49 am

  Wat een grappig ding, ziet er van de zijkant bijna uit als een dino/paard. Leuk! Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag: leuk dat je wat winacties gaat doen. Een echt feestje.

  • Reply Nathalie augustus 1, 2016 at 8:31 am

   Ze moet ook meer naar achteren zitten hoor. Op die foto zit ze wel erg naar voren. Dankjewel voor de felicitatie 🙂

 • Reply Yvonne augustus 1, 2016 at 10:34 am

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! EN wat is hij stoer, Milan zou dit ook helemaal geweldig vinden.

 • Reply Ilse van Kreanimo augustus 1, 2016 at 7:53 pm

  Die is zo cool!

  Ik denk dat alle kinderen wel fan zullen zijn!

 • Reply Dhini augustus 2, 2016 at 9:23 am

  wat gaaf zeg!

 • Reply WIN WEEKEND | WIN EEN SKOOT LOOPAUTO EN KOFFER IN ÉÉN! - VolgMama.nl augustus 20, 2016 at 2:00 pm

  […] Opgelet! Het #winweekend in nog steeds in volle gang. Een tijdje terug schreef ik al een leuke review over de Skoot loopauto! Wij hebben hem getest en hier word er bijna dagelijks op gereden. Win jij […]

 • Reply AANKONDIGING #WIN WEEKEND 19, 20 EN 21 AUGUSTUS | DE PRIJZEN (gesloten) - VolgMama.nl augustus 30, 2016 at 8:57 pm

  […] Skoot loopauto en koffer in […]

 • Leave a Reply