Review: Oranje poloshirt van SKURK

Oranje boven, oranje boven, leve de koning! Mijn oudste zoon is alvast klaar voor Koningsdag en voor de zomer met dit licht oranje poloshirt van SKURK! Waarom wij zo fan zijn van SKURK vertel ik jullie ook in dit blog. Hebben jullie oranje kledingstukken in de kledingkast?

Boft mijn zoon even toen hij deze oranje polo kreeg. Hij is gek op poloshirts en oranje ontbrak eigenlijk ook in zijn kledingkast. Het is niet vel oranje en ook geen neon oranje. Het is een beetje oranjegeel en niet te flets. Mijn zoon kan de kleur goed hebben maar ik denk persoonlijk dat het van de zomer nog mooier staat als zijn huid een beetje bruiner gekleurd is. Mijn zoon word altijd snel bruin dus dat geluk heeft onze beach boy wel. Of skate boy, want zoals je ziet heeft hij zich al behoorlijk uitgeleefd op zijn skateboard 😉

jay

De maten van SKURK slaan steeds een maatje over. Vorig jaar droeg mijn zoon nog 128 en nu vooral maat 134 van de meeste kledingstukken. Het leek me daarom logisch om voor een maat 140 te kiezen omdat ze 134 niet in het assortiment hebben en 128 echt al wel te klein is. Maat 140 past prima en de polo kan zowel in als uit de broek worden gedragen. Mijn zoon draagt liever geen shirts in de broek omdat hij dat niet stoer vind.

oranje4

oranje1

Waarom wij fan zijn van dit stoere merk? SKURK heeft oog voor details. De kleding is mooi afgewerkt en heeft veel details. De knopen, de afwerking, de printjes, het etiket. Het is alles behalve saai. Wat vooral ook belangrijk is, is dat de kleding betaalbaar is en blijft! Ook na het wassen blijft de kleding mooi en het gestreepte shirtje van SKURK uit een eerdere blog die ik heb gereviewed, is nu doorgegeven aan mijn jongste zoon. De kwaliteit en het printje blijven erg mooi. Ik moet wel zeggen dat ik de kleuren van de kleding altijd bij elkaar zoek en samen was. Ook droog ik de kleren altijd netjes op een droogrek.

oranje2

De print achterop is hip, vrolijk en zomers. Wat ik trouwens erg fijn vind is dat de polo een beetje rekbaar is. Sommige polo’s die van katoen gemaakt zijn vallen zo stijf na het wassen. De  stof van dit shirt voelt heerlijk soepel aan. Mijn zoon is blij met zijn nieuwe polo en gaat hem zeker nog vaker dragen! Wij zijn klaar voor de Koningsspelen en laat de zon maar lekker schijnen!

Wil je meer zien van SKURK? Kijk dan even in hun webshop of zoek de dichtstbijzijnde winkel in de storelocator op www.skurk.nl

Wat vinden jullie van deze polo?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

9 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje april 19, 2017 at 7:40 am

  De kleur vind ik leuk. Niet té oranje. De achterkant vind ik jammer, vanwege die stomme letters. Waarom doen ze dat toch altijd….

 • Reply [email protected] april 19, 2017 at 8:10 am

  Ik ken het merk niet, maar deze review heeft me nieuwsgierig gemaakt. Ik ben altijd van de rustige kleren. Niet vol schreeuwende prints, behalve op koningsdag, dan mogen de kids losgaan met wilde prints, knalkleuren en vlaggen. Voor Koningsdag zou deze dus te braaf zijn?

 • Reply Fleur april 19, 2017 at 8:17 am

  Mooie kleur oranje en ideaal voor de komende feestdagen. Staat hem heel goed

 • Reply Sabine april 19, 2017 at 9:04 am

  Zaterdag ga ik ook naar de Koningsdag op de NL ambassade hier in Stockholm! Zo veel zin in. Leuk poloshirt !

 • Reply Marguerita april 19, 2017 at 12:59 pm

  Het staat hem echt ontzettend leuk en volgens mij kan ie ook prima op andere dagen! Voor mijn dochters heb ik bij Kruidvat matchende roze rokjes en shirtjes gekocht voor koningsdag.

 • Reply maddy april 19, 2017 at 1:39 pm

  Ik kende het merk niet, maar vind het een mooie polo. Mooie kleur ook, de tekst op de achterkant vind ik persoonlijk wat minder. Maar dat is mijn smaak natuurlijk

 • Reply Batboy april 19, 2017 at 4:38 pm

  Staat hem erg mooi! En de foto’s zijn ook super!

 • Reply Manouk april 19, 2017 at 9:15 pm

  Leuke foto’s! Het merk kende ik nog niet! Maar het lijkt erop dat je zoontje er blij mee is!

 • Reply MetMirjam april 25, 2017 at 11:41 am

  Ik ben zelf niet zo van de kleur oranje, maar deze tint vind ik erg mooi!

 • Leave a Reply