masker snail star slakkenslijm van de action

Review: Snail Star gezichtsmasker van de Action met slakkenslijm

In eerste instantie dacht ik gadverdamme; een gezichtsmasker met slakkenslijm?! Maar in een gekke bui belande dat maskertje toch in mijn winkelmandje bij de Action. Nu moest ik alleen nog even de moed bij elkaar verzamelen om het Snail Star facial sheet mask te testen. Slakken zijn nou niet echt mijn favoriete beesten en slijm klinkt ook niet zo fris.. benieuwd naar mijn ervaring met dit masker?

Vorig jaar kocht ik al eens de drie verschillende Love Life gezichtsmaskers van de Action en schreef hier een review over. Op één daarvan reageerde mijn huid niet zo goed maar de anderen vielen op zich wel mee. Ik was benieuwd wat dit masker van de Action met mijn huid deed.

Het Snail Star gezichtsmasker is een face sheet mask. Dit betekent dat dit masker een soort doek of velletje met ruimte voor mond, neus en ogen is, die je over je gezicht heen legt. Geen gedoe met uitsmeren dus, gewoon eerst je gezicht wassen, droog deppen en het masker erop leggen. Ik kocht dit maskertje voor €0,59!

Mijn ervaring met het Snail Star gezichtsmasker van de Action

De verpakking is groter dan van een normaal maskertje en best kleurrijk met een foto van een gezicht. In de verpakking zit 1 facial sheet masker en achterop de verpakking kun je lezen hoe het werkt en wat de ingrediënten zijn.

Action gezichtsmasker, snailstar, snail star, slakkenslijm,

Wat mij meteen opvalt als ik het masker uit de verpakking haal is dat het masker heel nat is voordat ik het openvouw. Ik leg hem op mijn gezicht en kijk even in de spiegel. De opening voor de mond en de ogen zijn voor mij eigenlijk net iets te smal. Dat vind ik echt een minpuntje. Alsof het alleen gemaakt is voor mensen met een klein gezicht. Jammer!

Tijdens het dragen is de geur is wel erg fijn en het masker voelt koel en lekker fris op de huid. Het masker moet zo’n 15 tot 20 minuten blijven zitten en dat is goed te doen als je stil blijft zitten. Ik stond even op en toen gleed het masker een beetje naar beneden.

Na 15 minuten haalde ik het masker eraf en depte ik de restjes droog met een schone doek. Mijn huid voelt echt lekker babyzacht aan en ziet er fris uit. Het idee van slakkenslijm op je gezicht blijft gek, maar het werkt super!

Zou dit Snail Star masker iets voor jou zijn?

4 thoughts on “Review: Snail Star gezichtsmasker van de Action met slakkenslijm

Geef een reactie