Review: Trust Urban Spila Kids kinderkoptelefoon, voor stoere kids!

coolblue

Een koptelefoon ouderwets? Nee hoor! Mijn jongens hebben deze stoere Trust Urban koptelefoon van Coolblue mogen testen. De foto’s spreken meer als woorden 😉 Ben je benieuwd wat ze er daadwerkelijk van vonden? En waar zij de koptelefoon voor gebruiken?

Gehoorbescherming

Wij hadden nog helemaal geen koptelefoon speciaal voor de kinderen en zijn toch wel blij dat we er nu een hebben. Papa heeft wel headset van Tritton met microfoon waar hij heel zuinig op is welke hij voor de Playstation gebruikt. En die mogen de jongens af en toe op mits ze er heel voorzichtig mee zijn. De koptelefoon Trust Spila Kids Auto welke we van Coolblue ontvingen heeft een volume limiet van maximaal 85 decibel. De kans op gehoorschade is hierdoor minimaal. Als 85 decibel nog te hard is kun je hem nog zachter zetten.

Waar kun je de koptelefoon voor gebruiken?

Je de koptelefoon op veel apparaten aansluiten. Bijvoorbeeld om muziek te luisteren met een mp3 player maar ook om filmpjes te kijken en om spelletjes te spelen op een tablet. Hier wordt de koptelefoon nu het meest gebruikt voor de tablet. Dan heeft een broer of zus geen last van de geluiden en ook is het handig voor onderweg als je reist in het vliegtuig of in de trein.

Een speelhuisje uit de verzenddoos

Het pakketje van Coolblue begint al met een feestje. Het was snel verzonden tevens het eerste pakketje op ons geopende postbus. Die blauwe doos valt zeker op! Ik wist natuurlijk al wat erin zat dus de jongens mochten de doos openmaken. “Wauw, is die voor ons?” zeiden ze in koor! Dochter liep er al vandoor met een bijgeleverde oranje stressbal vandoor haha. Mijn oudste zoon haalde gelijk de tablet op en mijn jongste maakte de verpakking open. De doos hoef je trouwens niet weg te gooien, je kunt er bijvoorbeeld je eigen robot of een Coolblue-winkel van maken. Wij hebben er een winkeltje van gemaakt en versierd met een paar glitterende stickers.

coolblue1

Review Trust Urban Spila Kids koptelefoon

De koptelefoon zit al in elkaar en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn jongens zijn nu 5 & 8 dus hebben er de ideale leeftijd voor om ze uit te proberen. Er staan raceauto’s op met vlaggen en de kleuren zijn heel cool volgens de jongens. De koptelefoon is denk ik het meest geschikt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. De band is verstelbaar en mijn oudste draagt hem op de langst uitgeschoven stand.

De koptelefoon zit verder goed op de kinderhoofdjes en de oorkussens zijn zacht. De jongens vinden het fijn dat het geluid verstelbaar is en pronken graag met deze koptelefoon. Wat alleen jammer is dat deze koptelefoon niet compact is om mee te nemen. Voor thuis zou  je er nog voor kunnen kiezen om een standaard aan te schaffen voor deze koptelefoon om hem op te  bergen.

coolblue

Nog even de feiten over deze koptelefoon

  • Uiterst geschikt voor kinderen
  • Begrensde volumeknop tot maximaal 85 decibel
  • Snelle levering
  • 2 jaar garantie
  • Cool design
  • Comfortabel

De Trust Urban Spila Kids koptelefoon is voor € 27,99 te koop op www.coolblue.nl 

* Dit blog bevat een opgestuurd product.

Hebben jullie kinderen al een kinderkoptelefoon? En hergebruik jij ook de dozen van pakketjes?

 

8 thoughts on “Review: Trust Urban Spila Kids kinderkoptelefoon, voor stoere kids!

Geef een reactie