vtech-meisjes-speelgoed-top-5

Review: VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Kasteel

Weten jullie nog dat ik een review schreef over Twinkel, de magische eenhoorn van VTech? Mijn dochter speelt daar zo graag mee en voor haar tweede verjaardag gaven wij haar het magisch koninkrijk kasteel. Onze prinses raakt met dit droomkasteel niet uitgespeeld.. Ken jij deze al?

Mijn dochter was in december jarig tussen sint en kerst. Een maand met veel gezelligheid en cadeautjes. We wilden dit kasteel al voor haar verjaardag kopen of vragen aan opa en oma maar dat hoefde niet. Lucky me, ik won dit kasteel op Mamaliefde. Mijn dochter was wekenlang ziek en dit kwam echt als een verrassing. Hier fleurden we natuurlijk meteen van op. We hoorden namelijk al dat het kasteel in die tijd bijna overal was uitverkocht.

droomkasteel - eenhoorn - review - volgmama
Twinkel de magische eenhoorn voor het droomkasteel

Review: onze ervaring met het VTech Magisch Koninkrijk kasteel

Net als Twinkel de magische eenhoorn viel het kasteel ook meteen in de smaak. Toen mijn dochter de verpakking zag was het meteen “ooooh en aaah.. mooooi! Mama kijk prinses!”. Ze pakte Twinkel de magische eenhoorn er meteen bij. Hoe klein dat ze is, ze weet dus dat het bij elkaar hoort. Papa heeft het kasteel in elkaar gezet en de stickers geplakt. Het ziet er betoverend uit!

Lees ook: Review | Twinkel de Magische Eenhoorn van VTech

Lees ook: Review | Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis VTech

Het kasteel is veel groter dan we hadden verwacht. Prinses Pien woont in het droomkasteel en haar royale onderkomen is zeker 1 meter breed en 65 centimeter hoog. het magisch kasteel heeft Magic Points die je met de Vrolijke Vriendjes kunt activeren. Je hoort dan melodietjes, liedjes, gesproken zinnetjes en geluiden. Dus haal al je Vrolijke Vriendjes die je hebt erbij en maak er een leuk feestje van. Ze kunnen op de stoeltjes zelfs met elkaar praten, zo leuk!

magisch kasteel - droomkasteel - prinsessenkasteel - vtech - review - volgmama

Er is een trap in het kasteel maar prinsessen mogen natuurlijk ook met de lift naar boven. Er is een keuken, een fontein die draait, een kleedkamer, een schommel, een slaapkamer en nog veel meer..

magischkasteel1

Je kunt aan beide kanten van het kasteel spelen en als je het even weg wilt zetten klap je de zijkanten eenvoudig in. De kleuren, de details, het past allemaal bij elkaar. Nu staat het kasteel in onze woonkamer maar straks in ons nieuwe huis krijgt dit kasteel een plaatsje in de prinsessenslaapkamer. Er word elke dag mee gespeeld en stiekem vind mama het ook wel heel erg leuk om mee te doen 😉

Dit kasteel heeft een adviesverkoopprijs van € 59,95 en is te koop in de meeste speelgoedwinkels.

*Dit blog is NIET gesponsord.

Heb jij al iets van de Vrolijke Vriendjes in huis?

Bewaren

Bewaren

9 thoughts on “Review: VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Kasteel

Geef een reactie