review-ervaring-yellies-kopen-speelgoed-spinnen

Review Yellies; deze speelgoed spinnen zijn alles behalve eng en reageren op geluid

Hasbro Yellies zijn vers van de pers en ze zijn binnenkort te koop in de meeste speelgoedwinkels. Ik mocht deze schattige speelgoed spin vorige week als één van de eersten in Nederland testen. Dit deed ik samen met mijn kinderen en heb er een review voor jullie over geschreven. Ze zijn echt super leuk en alles behalve eng! Hoe harder jij geluid maakt, hoe sneller de Yellies van je weg rennen.. De Yellies spinnen kunnen in mijn ogen wel eens de nieuwste rage worden en de prijs is zeer vriendelijk. Daarom deel ik deze blog als cadeau inspiratie voor de feestdagen!

Bijzonder transport; de Hasbro Yellies komen eraan!

Vorige week zat er een heel bijzonder perspakketje in mijn postbus. Mijn kinderen noemden het na het uitpakken ervan “het allerleukste pakketje ooit” om te unboxen. Ze moesten er namelijk best wat moeite voor doen na het lezen van een spannende brief die erbij zat. Hierin stond onder andere dat wij eigenaar zijn geworden van een beschermde diersoort; de Yellies (van Hasbro). Ons allereerste huisdiertje, wat welkom! Die gaan we natuurlijk goed en met liefde verzorgen.

Er zat een Yellies schepseltje in de houten kist die we met een tangetje open moesten zien te krijgen. Als ‘Freek Vonk’ fans to the rescue.. Mijn oudste zoon las de brief hardop voor en samen met zijn drieën maakten mijn kinderen het transportkistje open. Dit filmpje had ik al op Facebook gedeeld maar mocht je het gemist hebben dan kun je het hier op YouTube nog eens terugzien. Het was een hele belevenis. In de winkel worden ze overigens niet in deze kistjes verkocht. Just saying.. maar echt waar, ook zonder het unboxen waren de Yellies bij mijn kinderen in de smaak gevallen!

Hasbro Yellies Flufferpuff Speelgoed Spin
Hasbro Yellies Flufferpuff Speelgoed Spin

Wat zijn Yellies? En wat kunnen Yellies?

Yellies zijn super leuke en schattige huisdiertjes die reageren op allerlei geluiden die geschikt zijn voor kinderen vanaf een leeftijd van 5 jaar. Elke Yellies heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen! Je kunt Yellies activeren met je stem of door een ander geluid te maken. Zo reageren ze onder andere op praten, roepen, geschreeuw, klappen, zingen en op muziek. Er zit een sensor in het spinnetje en hoe harder het geluid, hoe sneller ze gaan kruipen of rennen! De oogjes van Yellies kunnen oplichten en hun pootjes bewegen bij het horen van je stem.

Welke exotische speelgoed spinnen zijn er?

De verschillende Yellies spinnen hebben allemaal een eigen naam; Harry Scoots, Bo Dangles, Peeks, Toofy Spooder of Flufferpuff. Ze hebben grappige kleurige looks en verrassende moves. De high-tech Yellies raken een snaar bij groot en klein: want wie heeft er nou geen gevoel bij spinnen? Je kunt iemand de stuipen op het lijf jagen met een goeie spin. Maar bij Yellies gaat de ‘iekkksss’ al heel snel over in ‘ahwwwwww… zo schattig!’

yellies-review-ervaring

Onze ervaring met de Yellies

Het was een verrassing welke Yellies er bij ons als exotisch huisdier in zou trekken. Wij zijn nu dikke vrienden geworden met Flufferpuff. Dit veelkleurige speelgoed spinnetje past in je handpalm en ziet er schattig uit. Flufferpuff Yellies heeft een harige vacht en is gek op rondjes draaien. Als wij dat zelf zouden doen vallen we om van duizeligheid haha. Als we in onze handen klappen gaat de spin opeens heel hard wegrennen.

Onze huisspin kijkt ons aan met 6 oogjes en zijn pootjes bewegen snel heen en weer. Toen het spinnetje voor het eerst wakker werd schrok mijn dochter van drie jaar eventjes maar al snel was ook zij enthousiast. Halloween is inmiddels voorbij maar deze speelgoedspinnen worden het hele jaar een hit. 😉

flufferpuff-hasbro-yellies-review-ervaring
Er zit een aan- en uitknop op de onderkant van het beestje

Mijn kinderen zijn er uren zoet mee en het is telkens weer lachen als het spinnetje ergens tegenaan botst of rondjes gaat draaien. Het beestje kan overigens ook tegen een stootje want hij is hier inmiddels al een paar keer per ongeluk van de eetkamertafel afgevallen en hij doet het nog steeds!

Speeltips met de Yellies

  • Kijk wat de Yellies doet als je een tijdje stil bent… ze hebben dan allemaal een eigen routine!
  • Speel steeds op een andere manier met jouw Yellies: praat zachtjes om ze langzaam te laten lopen en kijk hoe ze los gaan op een lekkere beat.
  • Speel met meerdere Yellies samen, het is zo grappig om te zien hoe ze door elkaar heen schieten.
  • Probeer eens 5 seconden achter elkaar heel hard te roepen: zo trigger je de geheime verrassingsreactie!

Yellies zijn binnenkort bij speelgoedwinkels en online te koop voor een consumentenadviesprijs van €14,99. Yellies werken op 3 x 1,5 V A76 LR44 batterijen en deze zitten bij de aanschaf van je Yellies inbegrepen.

review-ervaring-yellies-spin

Aankondiging Yellies winactie

Komende zaterdag 17 november op de dag dat Sinterklaas aankomt in Nederland doen maar liefst 48 verschillende blogs mee aan de grote #SinterklaasBloghop2018. Tijdens deze Sinterklaas bloghop kun je op elke blog apart een prijsje winnen voor het sinterklaasfeest. Van Hasbro mogen wij dan twee Yellies spinnen verloten dus noteer het vast in je agenda als je mee wilt doen en kom dan even terug op onze website 😉

2 thoughts on “Review Yellies; deze speelgoed spinnen zijn alles behalve eng en reageren op geluid

Geef een reactie