Naar school met Rosti Mepal & Nijntje + Winactie! (gesloten)

mepal

Nijntje fans opgelet! Of je kindje nu naar het kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal of naar school gaat, er gaat altijd een tasje mee met een ontbijtje of een lunch. Nu mijn dochter bijna twee jaar is en wij regelmatig met zijn tweeën  samen op stap gaan komt zo’n lunch setje van Rosti Mepal zeker goed van pas. Of de producten peuterproof zijn lees je in dit blog en we mogen ook zo’n leuke Nijntje lunch set weggeven!

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik iets van Rosti Mepal wilde reviewen. Mepal kende ik al want  mijn zoontje heeft al eens een melamine kinderserviesje van Nijntje gehad als kraamcadeau. Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik wel een lunch set wilde reviewen. Mijn dochter heeft nog geen eigen set en daarom koos ik een leuke set voor haar uit. Lekker roze, mijn lievelingskleur!

Voor de meiden heeft Rosti Mepal leuke thema’s zoals Frozen, Nijntje, Hello Kitty, Disney Princessen en Violetta. Voor de jongens zijn er thema’s als Spiderman, Starwars, Planes en Draak.

Nu denk je vast ze is nog geen twee jaar oud, wat moet haar dochter nou met een lunchset?! Dat zal ik je vertellen. Het is namelijk heel fijn om een boterhammetje, fruit, wat drinken en en lekkere snack mee te nemen als we samen op stap zijn. Mijn dochter gaat bijna overal mee naar toe en hoe fijn is het dan om stukjes brood of ander eten mee te hebben. Ik nam het eerder altijd mee in een Ikea bakje maar de Rosti Mepal bakjes zijn natuurlijk veel en veel leuker. Voor de drinkbeker is ze nog iets te jong maar uit de pop-up drinkbeker kan ze al redelijk goed drinken. Deze gaat ook mee naar de peutergym want na een uurtje gymmen heeft ze wel dorst!

mepal2mepal1

Wat vinden wij van de set? Is het peuterproof?

De Nijntje set heeft felle kleuren en dat vinden wij wel cool! Mijn dochter is bijna twee jaar maar krijgt de lunchboxen en bekers nog niet zelf open. Mijn zoon van 5 jaar lukt dit wel. Aangezien ze nog niet naar school gaat zien wij hier dus ook geen hinder in. Het eten blijft lekker vers en de pop-up beker is een groot succes. Mijn dochter wil nogal eens met spullen gooien. Dat hoort ook een beetje bij de leeftijd en de bakjes heeft ze al eens op de grond gesmeten toen ze zelf wel vond dat ze klaar was met eten. De bakjes zijn echt stevig en gaan daarom niet snel stuk. Peuterproof? Check!

De drinkbekers zijn lekvrij als je kinderen de dop er wel goed opdraaien en ze mogen samen met de lunchboxen in de afwasmachine tot 60 graden. Wij gaan er nog veel gebruik van maken.

Win een Rosti Mepal Nijntje lunch set

Wil jij deze leuke set die wij hebben getest ook winnen? Ik mag een van jullie blij maken met zo’n leuke roze set!

 • Laat hier of op het Facebookbericht een reactie achter voor wie je mee doet.
 • Like Volgmama op Facebook. Voor een extra winkans kun je het bericht openbaar delen.

* Dit blog bevat opgestuurde producten. De winactie loopt tot 2 oktober. De winnaar ontvangt bericht.

Malou, jij hebt de Nijntje Mepal set gewonnen! Gefeliciteerd!

21 thoughts on “Naar school met Rosti Mepal & Nijntje + Winactie! (gesloten)

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Afgelopen week waren we alweer een beker en bakje kwijt! Met deze Nijntje trommel zal dat veel minder snel gebeuren, want deze valt tenmisnte veel beter op. De andere beker is effen roze, en ja daar zijn er meer van in de klas 😉

 2. Ja ik doe mee voorzien grootste Nijntje fan hier in huis, eens in de twee weken moet ze mee om op school te eten omdat mama overblijfmama is dus dit is te leuk om niet mee te doen! Echt hier wordt ze heel blij van!

 3. Als trotse tante wil ik heel graag ons nichtje Tess verrassen. Haar neefje en nichtje Lucas & Eva (“mijn” tweeling) zijn op 5 december jarig en delen graag met anderen. Zo heeft hun nichtje die dag ook gezellig extra cadeaus 😀 Dus heeft deze tante weer alles uit de kast getrokken haha:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg, 1+ en gedeeld)

  groetjes Linda

 4. Echt een superleuk design! Zo vrolijk, en Nijntje is hier thuis absoluut favoriet!
  Ook erg handig dat de spulletjes gewoon in de vaatwasser kunnen, wel zo fijn.
  Zou ik een kansje mogen wagen zonder Facebook? 🙂
  Mijn meiden zouden hier heel blij mee zijn!

Geef een reactie