Sampleo ambassadeur & Emma de kleine muziekrobot

sampleo4

Enige tijd geleden heb ik Sampleo via Twitter ontdekt. Ze zochten personen uit de Benelux die de Bigben muziekrobot wilden testen en ik had mij daarvoor ingeschreven op hun site. Lucky me, ik werd samen met een aantal anderen uitgekozen om de robot te testen. Echter was er een probleempje..

..de robot die ik kreeg was defect en functioneerde niet naar behoren..

De muziek viel telkens uit, het apparaat stotterde en kon steeds de usb stick niet uitlezen. Kortom, zonder muziek was het te gebruiken maar daar is een muziekrobot niet voor bedoeld. Dat klinkt natuurlijk allemaal heel negatief maar gelukkig is het netjes opgelost. Ik moest mijn robot terug sturen naar de fabriek in België en na enkele weken kreeg ik opeens een nieuwe robot bij de post.

sampleo2Emma de kleine muziekrobot

Hoi, ik ben “Emma” en ik ben een roze muziekrobot. Heb je mijn coole sneakertjes al gezien? Daarmee blijf ik stabiel rechtop staan. Weglopen doe ik niet zomaar hoor, ik blijf bij jou! Tenzij je mij meeneemt natuurlijk.  Mijn ogen zijn luidsprekers en als je op mijn neusje drukt dan wordt ik wakker. Op mijn hoofdtelefoon zitten knopjes om mij te bedienen. En aan mijn rugzak zitten twee microfoons. Weet je al wie ik ben? Ik ben Emma, een muziekrobot en met mij kun je naar je favoriete muziek luisteren en je kunt meezingen (karaoke). Oja, en ik heb ook nog een broertje hij heeft een groen outfit en hij heet Matt. Ik mis hem wel hoor. In de winkels stonden we naast elkaar, maar nu ben ik blij dat een heel lief gezin mij heeft geadopteerd. Het kleine meisje is heel lief voor me en neemt me mee naar buiten en naar haar kamer waar ik mag slapen.

sampleo1

Met deze karaokeset kun je MP3 bestanden afspelen vanaf het interne geheugen of via een USB stick. Verzamel al je favoriete nummers, zet ze op een USB stick of de interne SD kaart en plug ‘m in de recorder. De muziek speelt af over de twee ingebouwde speakers en met de meegeleverde microfoons kun je laten horen wat je kan. Dat hoeft niet alleen, want de karaokeset is uitgerust met twee microfoons. Dus trommel je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes maar op, want samen zingen is natuurlijk leuker dan alleen.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=GU7KPWxLZ1o[/embedyt]

 

Wij hebben K3 muziek op een mini USB stick gezet omdat mijn dochter vaak K3 nummers op YouTube luistert en meezingt. Zover je het zingen wilt noemen haha. Het afspelen gaat heel makkelijk en je kunt ook pauzeren en nummers verder skippen. Het leukste is natuurlijk meezingen met de microfoons. Hierbij moet ik mijn dochter wel even helpen om dit aan te zetten. De eerste keer vond ik het ook best lastig maar met de gebruiksaanwijzing kwam ik er snel uit. Het is best leuk om samen te joelen op de muziek haha. Wat ik alleen jammer vind is dat de karaoke set alleen op batterijen te gebruiken is. Vergeet daarom niet na gebruik de robot uit te zetten om zo het batterijverbruik te sparen.

sampleo3

Voordelen

  • Handig om mee te nemen.
  • Mooi uiterlijk.
  • Tot 8 uur lang opnemen en afspelen.

Nadelen

  • Voor kleine kinderen moeilijk te bedienen. Hier moet je ze even bij helpen.
  • Werkt alleen op 4 x AA batterijen. Vergeet de robot na gebruik niet uit te zetten.
  • Je moet de microfoon zeer dicht voor de mond houden en niet te hard schreeuwen anders kan die vastlopen.
  • USB stick steekt ver uit.

Sampleo Ambassadeur

Denk jij na het lezen ik wil ook producten gaan testen en mijn ervaringen delen? Dan kun je je aanmelden op www.sampleo.com/nl om gratis producten te testen. Momenteel lopen er 2 merken waarvoor je je kunt aanmelden. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje 😉

Ken jij Sampleo al? Ben jij al lid?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 thoughts on “Sampleo ambassadeur & Emma de kleine muziekrobot

Geef een reactie