Sea Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen - Volgmama

Scheveningen is leuk! Visjes zijn leuk! Leren is leuk! Kortom als je Scheveningen nog gaat bezoeken dan is het leuk om eens een kijkje bij Sea Life te nemen. Het is makkelijk te vinden en is goed voor anderhalf uur vermaak voor jong en oud!

Locatie

Sea Life ligt aan de Scheveningse boulevard en is makkelijk via de wegwijsborden te vinden. Omdat het aan de boulevard ligt en omdat Scheveningen erg toeristisch is kan het er in het zomer erg druk zijn. Houdt hier rekening mee als je er naar toe wilt. Sea Life Scheveningen is buggyproof, we hebben het uitgetest! Alleen moet je dan in de welbekende tunnel wel meteen doorlopen anders kunnen er geen andere mensen voorbij. Bij de uitgang is een lift voor buggy’s, kinderwagens en rolstoelen.

Sealife - Roggen - Volgmama
Roggen bekijken!

Speurtocht

Bij de de kassa krijgen de kinderen een boekje en een papieren duikbril mee om opdrachten uit te voeren. Bij elke opdracht kun je een stempel halen waarmee je bij de uitgang een verrassing kunt ophalen. Hier hadden mijn kinderen op dat moment geen geduld voor omdat we al een drukke dag achter de boeg hadden en ze gewoon naar de dieren wilden kijken. Deelname aan de speurtocht is gratis.

Sea Life Scheveningen - Anemonen - Volgmama
Anemonen aaien.
Sea Life Scheveningen - Dory - Volgmama
Echte Dory’s 😉

Onze beleving

Wij zijn dus op eigen houtje door Sea Life heen geweest. Je begint een gedeelte buiten met vissen in aquaria. Binnen kun je een foto laten maken en anemonen aaien als je durft! Hier zit ook iemand van het personeel bij die er uitleg over geeft. Mijn oudste zoon durfde het wel en mijn jongste vond het eng! Daarna hebben we vanaf een bruggetje de roggen bekeken en héél véél andere vissen. Zelfs Nemo en Dory hebben we gezien!

Sea Life - Tunnel - Scheveningen - Volgmama
Kijk mama! Een schildpad zwemt boven ons langs!

De welbekende tunnel is natuurlijk een van de hoofdattracties. Hier zwemt van alles en je loopt er gewoon onderdoor. Hoe bizar en bijzonder! Prachtig om te zien. Een beetje eng vonden we de megagrote krabben. Ik heb ze niet eens op de foto gezet we zijn hier snel voorbij gelopen.

Sea Life Scheveningen - Pinguïns - Volgmama
Deze pinguïn volgde je hand..

Buiten was er een pinguïnverblijf wat superleuk was. Ik geloof ergens gelezen te hebben dat er vlak nadat wij er geweest waren er babypinguïns zijn geboren. Mijn jongens vonden het leuk om met deze pinguïn te spelen. We hebben een leuke dag gehad. Sea Life is leuk te combineren met een dagje strand, een kijkje op de pier of Museum Beelden aan Zee.

*Dit uitje is NIET gesponsord! Wel hebben wij met Optimel Euro’s Sparen dit uitje met 50% korting kunnen doen.

Normale entreeprijzen: een volwassene betaald € 16,75, kinderen van 3 tot en met 11 jaar betalen € 12,75 en tot 3 jaar is de entree gratis.

Zijn jullie al eens in Sea Life Scheveningen geweest?

 

 

8 thoughts on “Sea Life Scheveningen

  1. Nee, wij zijn nog niet bij Sealife in Scheveningen geweest Afgelopen vrijdag zijn we wel bij Sealife in Oberhausen geweest. Dit was erg leuk, alleen al het er heen lopen vanaf de parkeerplaats was de moeite waard… Alsof je op vakantie bent.

Geef een reactie