Shoplog Action

Ik ben bij de Action geweest en hier laat ik jullie de 3 leukste items zien wat ik daar heb geshopt.

IMG_9240

Ik begin met deze 2 dozen. Dozen vol met kaarten in allerlei categorieën, van verjaardag, beterschap, geboorte tot trouwkaarten. In elke doos zitten maar liefst 24 luxe kaarten met enveloppen! Tegenwoordig worden er steeds minder kaarten verstuurd, de felicitaties gaan dan via een Whatsapp, sms of een belletje. Toch blijf ik kaarten geven en krijgen het leukst vinden. Met deze boxen heb ik dus voor elke gelegenheid een kaartje achter de hand en  bespaard me dat weer tijd als ik lastminute nog naar de winkel moet om een kaartje te kopen.

IMG_9241

En wat vinden jullie van dit smalle blikdoosje ? I <3 Little Secrets. Dit kleine witte doosje bewaar ik voor de eerste knipbeurt van ons meisje. Ik wil daar namelijk haar eerste haarlokje in bewaren. Ik doe er dan een roze strik omheen.

IMG_9231b

En deze stoere donkerblauwe regenlaarzen met haaienmotief komen ook van de Action. Weliswaar zijn ze mijn zoontje nog wat te groot maar dat mag de pret niet drukken.. Wat is er leuker dan met laarzen door de regenplassen te stampen. I love it..

IMG_9237aaaa

 

 

Geef een reactie