Shoplog 75 % korting kids Zeeman

Afgelopen vrijdag was er een aantrekkelijke actie bij de Zeeman. Je kon daar uit twee bakken een tas vullen voor slechts 2,50. Onder andere kleding, panty’s, knutselspulletjes maar in die bakken zag ik niets leuks. Ook waren andere artikelen nu afgeprijsd met 75 % korting. Voor de kids kocht ik een paar kledingstukken en twee knutseldoosjes. Alles bij elkaar koste nog geen 10 euro!

Ik kom niet vaak in de Zeeman maar toen ik toch in de buurt was nam ik even een kijkje. De dag ervoor werd er op Facebook vermeld dat er een actie was met tassen vullen voor 2,50 en daardoor was ik wel een beetje nieuwsgierig. Helaas zat er niets voor mij mij. Het was echt oud spul of hele grote meisjesmaten. Daar hebben we niets aan.

img_8353

img_8347

Voor mijn dochter kocht ik twee van deze roze joggingbroekjes in maat 98/104. Een maat te groot maar voor 1 euro per stuk kon ik ze niet laten liggen. Normaal kosten ze 4,99 per stuk. Ik denk dat ze volgend voorjaar wel passen.  Aan de zijkanten zit kant en bovenaan staat met gouden letters La Vie Est Belle. Wat het betekent mag Joost weten maar ik vond de broekjes echt heel schattig.

img_8351

Het blauwe katoenen vestje kocht ik ook in maat 98/104 voor de volgende lente zomer. Ook hier zit een leuk kanten randje vast. Deze was van 4,99 afgeprijsd naar 2 euro. Ik zou het alleen niet met het roze broekje combineren maar bijvoorbeeld wel met een zwarte tutu-rok.

img_8354

Voor mijn oudste zoon vond ik nog een dikke trui in maat 134/140 van 8,99 naar 3 euro en een longsleeve van 4,99 voor 2 euro. De dikke trui links past hem nu ook de rechter is een maat te groot en leggen we nog even weg tot het past.

img_8341

Om de jongens een beetje bezig te houden op regenachtige dagen kocht ik wee doosjes strijkkralen van 1,99 voor 0,50 per doosje. Hier zijn ze wel even zoet mee denk ik. Het is al een tijd geleden dat we iets met strijkkralen gemaakt hebben en merkte toen dat mijn jongste zoon er nog niet aan toe was. Ik ben heel benieuwd of hij nou het geduld er wel voor heeft.

Al met al koste dit hele stapeltje nog geen tientje. Goed geslaagd toch?

2 thoughts on “Shoplog 75 % korting kids Zeeman

Geef een reactie