Shoplog #1: kinderkleding en schoeisel

IMG_0055

Wat is het leuk om kinderkleding en schoeisel te kopen en al helemaal voor kleine prijsjes. Afgelopen week heb ik deze artikelen allemaal bij elkaar geshopt in Enschede. De stad waar ik geboren en opgegroeid ben. Ik ben bij de Scapino, Primark en C&A geweest.

IMG_0045

Deze jeans heb ik bij de C&A gekocht in de sale. Er ging nog eens 50% extra kassakorting af. De originele prijs was 19,90 en afgeprijsd naar 9 euro. Ik heb er 4,50 voor betaald. Het is een skinny model voor boys. Mijn oudste zoon zit nu in maat 128. Ik vind het altijd wel handig om een aantal kledingstukken in een maat groter op voorraad te hebben als ze ineens een groeispurt krijgen. De Angry Birds pantoffels waren 3 euro bij Scapino. Mijn zoon natuurlijk helemaal blij. Minions en Angrybirds vinden ze helemaal het eind.

IMG_0048

Bij Primark zag ik deze zomer shirts liggen voor 1,80 per stuk en een pak met 5 paar sokjes 1,- voor mijn dochter. Toevallig was Malou die dag ook aan het shoppen in Enschede maar ik heb haar niet gezien. Wel hebben we allebei hetzelfde shirt (rechts op de foto hierboven) gekocht. Grappig toch?

IMG_0046

Een langarm shirt van prinses Sofia maat 92 bij de C&A voor 2,50 en een shirt van de Primark maat 98 rechts 1,- Beide shirtjes zijn even groot dus ik vermoed dat deze van de Primark gewoon kleiner uitvalt.  Mijn dochter zit nu nog in maat 74/80.

IMG_0049

Deze zwart witte legging met zebra’s vond ik helemaal te gek. Koopje 2,50 bij C&A maar nog iets te groot. Leuk onder een gekleurde jurk of tuniek. De laarsjes heb ik bij Scapino gescoord. Dr. Visser laarsjes met echt leder maat 20. De prijs was 7,50. Onze dochter loopt nog niet en zit nu in maat 18 dus dit was een gokje. Hopelijk passen de laarsjes als ze kan lopen 🙂

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Hebben jullie nog wat gescoord in de final sale?

12 thoughts on “Shoplog #1: kinderkleding en schoeisel

Geef een reactie