cadeau tips alleenstaande papa of mama

Single mama of papa en een eerste date; dit zijn leuke cadeautips!

Date met de man of vrouw van je dromen

Ben je een alleenstaande moeder en zoek je een leuke knappe stiefvader voor je kinderen? Kijk dan is op alleenstaande-mamas.nl reviews. Hier vind jij als moeder van de kids een partner die bij jou en jouw kinderen past. Heb je eindelijk een date via deze site? Kijk dan is voor een tof cadeau voor je eerste date. Misschien ben jij wel een man en wil je jouw aanstaande partner met een prachtig cadeau verrassen. Kijk dan naar onderstaande toffe cadeautips voor mama’s met kinderen.

Leuke cadeautips voor de eerste date

Sieraden voor de date

Vrouwen kunnen enorm blij worden van sieraden. Deze maken haar mooi en vrouwelijk. Elke keer vind je weer talloze unieke sieraden. Op mamakado.nl ervaringen & reviews vindt je speciaal sieraden voor de (alleenstaande) moeder. Het is symbolisch en je toont een stukje sympathie voor jouw date. De M’amour sieraden beelden de liefde uit en zijn een symbool dat je jouw aanstaande date aanbidt. Verder zijn de sieraden op mamakado.nl van goede kwaliteit en voor vriendelijke prijzen te koop.

Geboortesteen en letter

Een lief gebaar is een geboortesteen met de letter van de moeder of het kind. Dit is een hanger met een echt Swarovski diamantje. Je kunt zowel voor een kleine als grote letter kiezen. Het steentje is 9 mm groot. Verder kun je uit 3 verschillende lettertypes kiezen die je op het zilveren letter hangertje laar graveren.

Ring met naam, spreuk of datum

Een ring is iets bijzonders voor jullie date. Je kunt een leuke ring geven als jouw date je partner wordt. Denk aan een ring met de datum waarop jullie de eerste date hadden als aandenken. Zo kun je een zilveren stapelring aanschaffen met teksten erop. Je kunt jullie beide namen graveren met een hartje en leuke spreuken in diverse stijlen op de ring kiezen. Je hebt talloze ringen zoals een gouden ring of zilveren draairing waar je de tekst nog kan draaien door middel van een speciaal draaimechanisme. Je kunt helemaal jouw eigen persoonlijke tekst in de ring laten zetten, dat het extra speciaal maakt.

Ketting met namen en geboortestenen

Verder is een ketting een mooie gift. Je kunt jullie beide namen op de ketting laten zetten en een geboortesteentje kiezen die de kleur draagt van de maand waarin jullie je date hebben. Zo zijn er geboortesteentjes in diverse kleuren van januari tot en met december. De steentjes bestaan uit Swarovski-kristal en nikkelvrij zilver. De hanger bedraagt een naamplaatje en een mooi afgewerkt hartje van zilver. Daarbij kun je steentjes kiezen van maanden. Ook kun je de geboortemaand van de moeder of het kind kiezen. De ketting zelf (van zilver) kun je los bijbestellen.

M’amour hanger

Deze prachtige zilveren hangers stellen moeder en kind voor of twee geliefden. Als je date via alleenstaande mama zal je de moeder en haar kinderen kunnen verrassen met zo’n prachtig geschenk. De twee symbolische personen zijn in elkaar verstrengeld als een hart. Het stelt pure moeder en kind liefde voor. Je kunt dit jouw date geven als je waardeert dat zij zoveel kracht heeft om als alleenstaande moeder er altijd voor haar kinderen te zijn. Je respecteert haar en zal ook haar kinderen respecteren met dit mooie gebaar.

Cadeau voor aanstaande vader

Ben jij een alleenstaande moeder en zoek je jouw nieuwe partner? Misschien heb je wel een toffe date. Je kunt jouw crush een leuke hanger cadeau doen namens jou en de kinderen. Denk aan een “My dad, my hero” hanger of een ander leuk sieraad voor mannen. De nieuwe vader van jouw kinderen voelt zich dan ook welkom in jouw gezin. De hanger is van zilver en wat robuust. Dus echt geschikt als hanger voor een herenketting. Ook leuk is een stoere zilverlook rvs-schakelarmband voor jouw date. Deze is mannelijk en maakt de man helemaal af qua uiterlijk. De armband is van RVS gemaakt en heeft een boxsluiting.

Kortom, er zijn heel veel toffe en liefdevolle sieraden voor jouw date te koop. Dit maakt jouw eerste date ook extra speciaal. Jullie zijn tenslotte niet voor niks op date. Tevens maakt een leuk cadeau meer kans op een geslaagde date die absoluut een vervolg nodig heeft.

Geef een reactie