Sneakpeak Noppies: badmode en zomercollectie 2018

Soms krijg je als blogger het voorrecht om alvast als een van de eersten nieuwe collecties te bewonderen. Zo was ik afgelopen vrijdag op bezoek in de showroom van Noppies om een kijkje te nemen! En wat hebben ze weer een leuke collectie voor komende zomer. Het is natuurlijk teveel om elk kledingstuk te fotograferen en daarom laat ik jullie alleen mijn favorieten zien.

Noppies ken ik al een aantal jaren en mijn dochter droeg haar eerste pakje van dit mooie merk. De kleertjes van Noppies zijn zo lekker zacht. Niet alleen de babykleertjes maar ook de kleding voor de iets grotere kinderen. Ik heb deze middag veel kledingstukken van Noppies in de handen gehad en mijn dochter begint ook al haar eigen smaak te krijgen. “Mama, die wil ik!” zei ze “En die.. en deze is mooi!”.  Ik mag dus alvast gaan sparen voor al dit moois. Ze koos voornamelijk roze stukken uit, maar het staat haar ook heel mooi!

noppies-ss18-collectie

Noppies Baby SS18

Voor de baby’s is er een jongens, meisjes en een neutrale zomercollectie. Voor de allerkleinsten heeft Noppies ook een complete organic-lijn bestaande uit verschillende unisex items van biologisch katoen. Vooral de kleuren groen, lichtgrijs, geel en roze komen terug in de bekende overslagvestjes, broekjes, sokjes, mutsjes, truitjes en tuinbroekjes met knopen. Ook zijn er verschillende pakjes met dieren en teksten als ‘little one’. De lentecollectie specifiek voor jongens staat bol van junglediertjes en colorblocking in het groen, grijs en blauw; voor meisjes met dieren en grafische vormen in de kleuren lichtroze en lavendel.

noppies-ss18-baby
Items uit de babycollectie

Noppies Badkleding SS18

De badkleding van Noppies is ook weer prachtig. Voor baby’s zijn er broekjes met bijpassende zonnehoedjes, en badpakjes die je aan twee kanten door middel van drukknoopjes kunt openen. Voor de kindercollectie zie je veel dierenprints, neonblauw en neonroze. Kortom, het mag lekker opvallen komende zomer!

noppies-ss18-collage-badmode-meisjes
Badkleding meisjes
noppies-ss18-jongens-badmode
Badkleding jongens

NOP Jongens SS18

De jongenskleertjes zijn echt heel stoer. Streepjes, sportief, verfspetters en comfy broeken. NOP is een nieuw label van het merk Noppies in de maten 104 t/m 140. Deze kleding is niet even iets anders. Stoer voor de jongens die op de basisschool zitten!

nop-ss18-boys

nop-ss18-jongens

Noppies Meisjes SS18

Ook voor meisjes is er veel leuks. Hier ze je ook weer Neonkleuren maar ook zachtere kleuren. Noppies heeft oog voor details en dat zie je in elk kledingstuk. De jurkjes met lange mouwen zijn nu ook al wel heel leuk om te dragen.

noppies-ss18-jurkjes-rokje

Wat vinden jullie van de nieuwe zomercollectie? Zit er iets bij wat jij heel leuk vind?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 thoughts on “Sneakpeak Noppies: badmode en zomercollectie 2018

    1. Ja leuk hè? Lifestyle lab kon ik helaas niet meer redden. Jammer anders had ik jou misschien ook weer ff gezien. Na Noppies heb ik een hapje gegeten met mijn dochter en zijn we bij Joolz geweest, dat was ook een geweldige ervaring!

Geef een reactie