snelle-beauty-routine-tips

Zo creëer je een snelle beauty routine

Sommigen van ons hebben de luxe van uren de tijd hebben om onszelf klaar te maken. Anderen willen gewoon hun dag beginnen zonder urenlang voor de spiegel te staan. Dit is waar een snelle beauty routine van pas komt!

Je kunt er nog steeds geweldig uitzien zonder uren bezig te zijn. Maar hoe doe je dat? In dit artikel gaan we je laten zien hoe je een snelle beauty routine kunt creëren zonder de essentiële stappen over te slaan.

Begin met een schone huid 

Een van de belangrijkste stappen in een beauty routine is het grondig reinigen van je huid. Dit is de basis voor een gezonde huid.

Gebruik een milde reiniger voor het gezicht om make-up, vuil en overtollige olie te verwijderen. Vervolgens kun je een snelwerkende exfoliant gebruiken voor een gladde en glanzende huid. Dit zal ervoor zorgen dat je huid zowel stralend als gezond blijft.

Houd het simpel met je make-up

Als je weinig tijd hebt om je klaar te maken, hoeft je make-up routine niet ingewikkeld te zijn. Breng een BB-cream of concealer aan op de plekken die je wilt camoufleren. Breng vervolgens een blush aan op je wangen voor een gezonde, frisse uitstraling. Tot slot, krul je wimpers, breng je mascara aan en voilà! Snel en simpel.

Investeer in multifunctionele producten

Wie zegt dat je voor elke stap een apart product nodig hebt? Investeer in multifunctionele producten om tijd te besparen. Bijvoorbeeld een oogschaduwpalet met diverse kleuren en effecten. Hiermee kun je snel een mooie ooglook creëren zonder verschillende producten te hoeven gebruiken. Of kies voor een getinte moisturizer die zowel hydrateert en als foundation fungeert. Zo heb je twee producten in één! 

Vergeet je haar en nagels niet

Bij een snelle beauty routine hoort ook snelle haar- en nagelverzorging. Gebruik haarproducten zoals droogshampoo om het vet te verminderen en je haar snel op te frissen. Style je haar met een haarspray of droogshampoo voor extra volume.

Als het gaat om nagels, investeer in een goede nude lak waardoor de nagels er verzorgd uitzien zonder al te veel op te vallen.

Plan je routine

Wil je graag je haar drogen met een föhnborstel? Investeren in make-up routine en genoeg aandacht besteden aan je uiterlijk?

De laatste en belangrijkste stap is om je routine te plannen. Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar het kan je tijd besparen als je meerdere dagen dezelfde routine volgt. Zo weet je precies welke producten je nodig hebt en in welke volgorde je ze moet gebruiken. Als je weet dat je weinig tijd hebt voor je ochtendroutine, plan dan altijd een paar minuten extra in om stress te voorkomen.

Een snelle beauty routine hoeft niet te betekenen dat je jouw favoriete stappen overslaat. Volg bovenstaande tips en je zult er geweldig uitzien zonder uren bezig te zijn. Met deze snelle beauty routine ben je klaar in no-time en kun je daarna je ochtend relaxed beginnen in de keuken!

Geef een reactie