snoep-verstoppen-in-huis-beste-verstopplekken-voor-al-je-snacks-snoep-koek-en-chips

Snoep verstoppen in huis; dit zijn de beste verstopplekken!

Ben jij ook zo iemand die van tijd tot tijd geniet van een lekkere snack? Of het nu gaat om een zak chips, een reep chocolade of een handje snoep, we weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn (ook voor kinderen!) om van deze lekkernijen af te blijven. Voor je het weet is het “op” en heb je zelf niets meer te snaaien in huis, en onder andere daarom, is snoep verstoppen in huis een goed idee!

Om je op weg te helpen met het vinden van de beste verstopplekken in huis, hebben we een lijstje met tips samengesteld over de beste plekken om snoep, chips en andere snacks in huis te verstoppen, zodat je altijd iets lekkers achter de hand hebt.

Waarom snacks als chips en snoep in huis verstoppen?

Het verstoppen van snacks zoals chips en snoep in huis kan om verschillende redenen nuttig zijn. Misschien wil je ervoor zorgen dat je kinderen niet te veel suikerhoudende snacks eten. Of misschien wil je gewoon voorkomen dat je kinderen of je partner je favoriete lekkernijen opeten.

Het kan ook zijn dat je jezelf wilt helpen om minder te snacken door je lekkernijen uit het zicht te houden. Wat de reden ook is, het is duidelijk dat het hebben van geheime verstopplekken voor je snacks in huis je kan helpen bij het beheren van je voedselconsumptie en het handhaven van een harmonieus huishouden.

De 10 beste plekken om snoep, chips en andere snacks in huis te Verstoppen

1. In neppe boeken

Er zijn “neppe” boeken die eigenlijk opbergdozen zijn. Ze zien eruit als een normaal boek aan de buitenkant, maar hebben aan de binnenkant ruimte om items te verbergen. Je kunt een van deze boeken in je boekenkast plaatsen en je snacks erin verstoppen.

De kans is klein dat iemand het opmerkt want van de buitenkant lijkt het een acht boek. Zorg er wel voor dat je snacks goed verpakt zijn om te voorkomen dat ze kruimelen of vlekken maken in je valse boek.

2. Achter de boeken in een boekenkast

Heb je een boekenkast in huis? Dit is een van de beste plekken om snacks te verstoppen. Plaats je snacks in een zakje en verstop ze achter de boeken. Zorg er wel voor dat de boeken groot genoeg zijn om je snacks te verbergen.

3. In oude schoenendozen

Oude schoenendozen kunnen dienen als de perfecte verstopplek voor je snacks. Ze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen onder het bed, in de kast of op een plank.

4. In de wasruimte

De wasruimte is een plek die niet vaak wordt bezocht door andere mensen in het huis, vooral als je de enige bent die de was doet. Maak gebruik van lege wasmiddeldozen om je snacks te verstoppen.

5. Achter schoonmaakproducten in de kast

Schoonmaakproducten worden meestal opgeborgen in een kast die zelden wordt geopend, tenzij er schoongemaakt moet worden. Dit maakt het een uitstekende plek om je snacks te verstoppen. Zorg er wel voor dat je snacks goed zijn verpakt zodat ze niet in contact komen met de schoonmaakproducten.

6. In lege voedselverpakkingen

Een andere slimme manier om je snacks en snoep in huis te verstoppen is door ze te plaatsen in lege verpakkingen van andere voedingsmiddelen. Denk aan een leeg pak cornflakes waarvan je weet dat je partner of kinderen die cornflakes niet lusten of een leeg pak rijst. Zorg er wel voor dat je de verpakkingen goed schoonmaakt voordat je je snacks erin stopt.

Je kunt ook een oud koffieblik, lege pot proteïne poeder (zoals onze voorbeeldfoto), of een lege jampot gebruiken. Het beste van deze methode is dat je de blikjes of potten op een zichtbare plek kunt laten staan zonder dat iemand vermoedt dat er snacks in zitten.

7. In je slaapkamer

Je slaapkamer kan ook een goede plek zijn om je snacks als chips en snoep te verstoppen, vooral als je een privéruimte hebt. Je kunt je snacks verstoppen in je nachtkastje, onder je bed of in je kledingkast.

8. In oude koffiemokken

Als je een verzameling koffiemokken in de kast hebt staan, is dit een geweldige plek om kleine snacks zoals snoepjes of chocolaatjes te verstoppen. Kies een mok die je zelden gebruikt, en zorg ervoor dat deze schoon en droog is voordat je je snacks erin stopt.

Je kunt zelfs een klein stukje plasticfolie of een zakje bovenop leggen voordat je de mok terug in de kast zet, om je snacks extra te beschermen. Zet deze mok wel achteraan en niemand zal vermoeden dat je favoriete lekkernijen in die oude mok verborgen zitten!

9. In je bureau

Als je een bureau in huis hebt, kan dit een ideale plek zijn om je snoep te verstoppen. Je kunt de snacks in een lade stoppen of achter je computermonitor plaatsen. Zorg ervoor dat je de snacks in een luchtdichte zak of container bewaart om ze vers te houden.

10. In lege speelgoeddozen

Als je kinderen hebt, kun je overwegen om je snacks te verstoppen in hun oude speelgoeddozen. Zorg er wel voor dat je de snacks op een veilige manier verbergt, zodat je kinderen ze niet per ongeluk kunnen vinden.

Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete verstopplekken zijn voor je snacks. We zijn benieuwd naar je ideeën!

Lees ook: Gezonde tussendoortjes van FruitFunk

Geef een reactie