souza

Verkleden als een elfje met vleugels en accessoires van Souza for Kids

Souza is een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding voor meisjes én jongens. Mijn meisje is dol op verkleden en toen er een mooie grote doos van Souza! kwam, straalden haar oogjes meteen. Hier zaten hele mooie glitter vleugels in, een bijpassend toverstafje en nog méér! Kijk je mee naar ons elfje?

Het eerste Souza! item voor mijn dochter

Vorig jaar scoorde ik een leuke flamencojurk van Souza! op een kleedjesmarkt. Nog drie maten te groot, maar madam wilde hem perse hebben. Ik ben heel gevoelig voor dat soort dingen en omdat het een koopje was heb ik hem meegenomen; haar eerste Souza! item. De jurk zag er nog als nieuw uit en de stof voelde stevig aan. Ze heeft hem thuis een keer aangehad om te passen maar de jurk is zo lang dat deze nog tot over haar voeten komt. Tot haar grote verdriet heb ik hem toch nog maar even weggehangen op zolder. Gelukkig heeft ze nog andere jurken die verkleed-waardig zijn en kreeg ze een paar weken terug een leuke verrassing via de post van Souza for Kids!

souza-unboxing-elfje

Wat zit er in het pakketje van Souza?

Het feestje begon al toen mijn dochter de mooie verzenddoos zag. “Prinsesje mama! Voor mij?”. Ja voor jouw, lieverd. De producten die er in zaten waren allemaal blauw en/of roze van kleur en daarom zijn ze goed met elkaar te combineren. In de Souza! doos zaten elfenvleugels, een bijpassend toverstafje, een diadeem en een hartvormig schoudertasje. Als extra verrassing zat er nog een envelop in met twee knipjes, een ketting, een armbandje en plakoorbellen.

vleugels-elfje-souza

souza-handtasje

Review vleugeltjes en accessoires van Souza for kids

Mijn moederhart smolt terwijl mijn dochter de doos uitpakte. Wauw, wat mooi. Je had die glinsterende oogjes moeten zien. Onbetaalbaar! De jurk en schoenen die ze al aanhad zijn van een ander merk. Stiekem had ik natuurlijk al eerst even in de doos gekeken en mijn dochter iets aangetrokken wat er mooi bij stond. In principe kunnen de vleugels overal wel bij, maar met een leuke jurk of rok staan de vleugeltjes nog leuker!

Ze wilde alles meteen aan en om, behalve de plakoorbellen. De blauw-roze vleugels uit de elfenset ‘Adrienne’ hebben satijnen elastieken bandjes waar je de armen door heen kunt doen. Hierdoor passen ze bijna altijd bij peuters en kleuters, en gaan ze lang mee als je er zuinig op bent. Toen ik de glitters zag moest ik even slikken. Ik ben normaal niet zo fan van glitters en dat komt omdat mijn dochter een keer een jurk heeft gehad waarmee ze een heel spoor glitters achterliet in huis, op de bank, op de grond en in de keuken. Het zat echt overal! Gelukkig valt het bij de vleugeltjes van Souza! reuze mee. Er zitten niet zoveel glitters op dat ze eraf vallen. Pfiew!

vleugels-souza

Het toverstafje matcht met de vleugels die mijn dochter op haar rug draagt. De diadeem is prachtig en het doet haar niet zeer op het hoofd. Het hartvormige schoudertasje is helemaal bewerkt met roze palletjes voor meisjes die van een beetje bling-bling houden. Voor mijn driejarige vind ik het hengsel van het tasje wel iets aan de lange kant. Je kunt hiervoor als tijdelijke oplossing een lus in leggen aan de bovenkant zodat het tasje iets hoger hangt. Mijn dochter had al bedacht dat de sieraden na het spelen mooi in het tasje konden. Zo gedaan zo gezegd. 🙂

Met haar vleugels en sieraden van Souza! voelt ze zich een echte prinses! Hier droomt toch elk meisje van?

De producten die ik in deze blog laat zien zijn online te bestellen in de Souza Store. Volg Souza for Kids op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, tips en leuke winacties!

Hebben jullie Souza for Kids al ontdekt?

7 thoughts on “Verkleden als een elfje met vleugels en accessoires van Souza for Kids

Geef een reactie