Speelgoedtips voor de decembermaand

Afgelopen zondag waren we uitgenodigd in het Nederlandse pakjescentrum van Sinterklaas. Samen met de aanwezige pieten mochten we het nieuwste speelgoed bekijken en uittesten. Wat een feest! Kijk je mee naar onze speelgoedtips?

Het hoofdkantoor van Hasbro werd omgetoverd tot een heus pakjescentrum. Wat een eer om hier als mamablogger met twee kinderen aanwezig te mogen zijn. We werden ontvangen door de pieten en een lekker hapje en drankje. Na een speech mochten de kinderen rondlopen en met het nieuwe speelgoed spelen. Ik kan er wel vier a4’tjes over schrijven wat we allemaal gezien hebben en deel daarom vandaag de favorieten van mijn zoon en dochter.

Top 3 speelgoed favorieten van mijn dochter

Play-Doh

Mijn dochter heeft iets nieuws ontdekt wat ik eigenlijk nog niet aandurfde. Tussen Sinterklaas en kerst wordt ze 3 jaar maar ze stopt nog regelmatig dingen in haar mond. Dat hoort een beetje bij de leeftijd en het ontdekken van materialen en toen de gekleurde piet zei dat ze wel even met mijn dochter wilde kleien zodat ik zelf even een rondje kon lopen moest ik wel even slikken.

Gelukkig was daar een medewerker aanwezig die mij op het hart drukte dat de Play-Doh klei geen giftige stoffen bevat. Het zou dus niet erg zijn als ze een klein stukje in haar mond stak. In principe is er altijd iemand bij dus kan er weinig mis gaan. En ze vond het prachtig. De tijd om samen te kleien is aangebroken. De nieuwe prinsessen set is ook erg gaaf en staat alvast op haar verlanglijstje.

img_9251

hasbro-5

Fur Real Friends

Bij de Fur Real Friends waren mijn kinderen ook niet weg te slaan. Ik heb ze al eens in reclamefolders zien staan maar nog nooit in het echt. Alle beestjes hebben zo’n hoog cute gehalte. Ze zijn zo zacht, knuffelbaar en maken geluiden. Nieuw op de markt zijn binnenkort de tijger en Charlie het hondje.

hasbro-6

hasbro-8

Elsa piano pop

hasbro-elsaElsa blijft voorlopig nog even in trek bij mijn dochter en vast ook bij veel andere jonger meisjes. We hebben de film al tig keer gezien en deze piano pop toverde echt even glitterende oogjes bij mijn dochter. De pop heeft leuke melodietjes en op de jurk zitten knoppen die je als een piano kunt bedienen. Wat wel een klein nadeeltje is is dat de pop hakjes aan heeft en hierdoor snel omvalt.

Verdere tips: My Little Pony komt ook met een nieuwe speelgoedlijn die bij de nieuwe bioscoopfilm past die volgende maand in de bioscopen draait. Er is onder andere een My Little Pony met een zeemeerminstaart die mee in bad kan.

Leestip: Mijn zoon is gek op My Little Pony

 

Top 3 speelgoed favorieten van mijn zoon

Nerf

Nerf pistolen kent eigenlijk iedereen wel. De laatste tijd zijn ze in veel winkels al afgeprijsd en het lijkt of deze trend minder wordt. Mijn zoon vond het echter nog steeds leuk om met deze zachte pijltjes te schieten.

hasbro-nerf

Beyblade

Ook dit is iets nieuws voor mij. Ik heb ze nog nooit gezien maar mijn zoon kende het al wel van Netflix en van andere kinderen op het schoolplein. Dit zou best wel eens weer een nieuwe trend kunnen worden!

hasbro-3

Merchandise

Superhelden blijven in trek. Vooral vechten met Star Wars zwaarden en het masker en de handschoenen van de groene hulk.

hasbro-4

Natuurlijk was er nog veel meer speelgoed aanwezig maar dit waren voor ons de producten die eruit sprongen.

Ik ben stiekem wel even benieuwd of jullie al bezig zijn met de decembercadeaus. Laat het mij hieronder even weten. En zouden jullie graag een uitgebreide review willen lezen van één van bovenstaande producten?

14 Comments

 • Reply Nicole Orriëns september 12, 2017 at 2:58 pm

  Dat ziet er goed uit allemaal! Bijna overweldigend, zoveel leuk speelgoed als er is!

 • Reply Krystle/Batboy september 12, 2017 at 8:55 pm

  Haha die laatste foto! Nou wat genieten daar zeg voor de kinderen! Ze wilden vast niet meer mee naar huis 😉

 • Reply Malou september 13, 2017 at 12:09 pm

  Ik denk dat Nomi die Elsa pop ook geweldig zou vinden!

 • Reply MC Kleuver september 13, 2017 at 3:12 pm

  Haha, de Hulk! Soms word ik zo genoemd als ik boos ben geweest. Nog even en we kunnen weer decemberlijstjes gaan maken, leuk!

 • Reply Daisy Dingen september 13, 2017 at 7:09 pm

  Play doh is ook 1 van emma’s favoriete… Niet die van mij want wat een zooi! Overal vind ik die stukjes klei wanneer ze ermee heeft gespeeld… Maarja dat nemen we maar op de koop toe dan he 🙂 Fur Real friends hebben wij nog niet gehad maar denk dat ze dit ook leuk zou vinden en tja… alles Elsa is goed hier 😉

 • Reply Bianca september 13, 2017 at 7:19 pm

  Er is momenteel zoveel leuk speelgoed 🙂 In de decembermaand geef ik dit jaar niet echt speelgoed meer (dochterlief is 9 en ze weet het…), dus ga ik andere leuke en passende cadeaus bedenken x

 • Reply Fleur | MizFlurry september 13, 2017 at 7:41 pm

  Wat was het leuk he? Ook leuk om jullie weer even te zien. Kate vond het My Little Pony-speelgoed het interessantst.

 • Reply Minke september 14, 2017 at 5:15 am

  Ik heb de lijstjes voor de kinderen al klaar. Beetje vroeg misschien maar de jongste is vlak voor sinterklaas ook jarig. Je kunt het maar bedacht hebben. En ik heb ook wat via Ali besteld dus dat is mooi op tijd binnen.

 • Reply Liset september 14, 2017 at 9:34 am

  Ojee, ik zit nog helemaal niet in de decembersferen! Maar het is zeker handig om vooruit te kijken en een budget vast te stellen. Leuke ideetjes geef je!

 • Reply Maaike september 14, 2017 at 2:41 pm

  Wat een leuk evenement zo en leuke dingen voor je kinderen. Klei blijft echt geweldig om mee te spelen. Ik ben nog niet echt met de decembermaand bezig, eerst maar eens begin oktober de eerste verjaardag van mijn jongste.

 • Reply Oma will september 14, 2017 at 8:04 pm

  Geweldig leuk speelgoed is er tegenwoordig.
  Ben al aan het rond snuffelen voor mijn vijf kleinkinderen.
  Ze hebben zo allemaal hun eigen wensen.
  Heb nu al zin aan de maand december.

 • Reply Fleur september 16, 2017 at 8:01 am

  Ik vrees dat Tiger Tyler ook hoog hier op de verlanglijstjes komt te staan. Hij was ook zo schattig

 • Reply Cassandra september 16, 2017 at 11:59 am

  Playdoh is hier in huis ook mega favoriet, Duplo ook en die furreal friends zijn mega schattig!

 • Reply MamaPlaneet september 17, 2017 at 7:22 am

  Het was ook een fantastische ochtend he. Ik ben nog niet bezig met de cadeautjes voor december of voorbereidingen voor de verjaardag van mijn dochter in januari maar dat komt door de verhuizing.

 • Leave a Reply