5 x spullen uit de babytijd om te bewaren voor later + Winactie! (gesloten)

smallprint1

Het liefst wil ik alles wel bewaren uit de babytijd van mijn kinderen. Helaas neemt alles veel ruimte in beslag en ik denk niet dat mijn kinderen erop zitten te wachten om later een mega grote kist mee te krijgen met 100 babyspullen. De baby musthaves om wel te bewaren voor later lees je hier. En ik heb er een leuke winactie bij!

Ziekenhuisbandje

Mijn dochter kreeg dit om haar voetje, mijn jongens om hun armpje. Op het ziekenhuisbandje staan hun namen en geboortedatums en dit kregen ze vrijwel direct na de geboorte om.

Krantenadvertentie

Heb je er speciaal een laten maken dan spreekt dat natuurlijk voor zich. Als je je baby aanmeld bij de gemeente dan word er vaak gevraagd of het geen bezwaar is dat het in de krant komt te staan in de plaatselijke krant. Leuk om dat stukje uit te knippen of de hele krant te bewaren. Ik heb hem zelfs nog van mijzelf en toen ik de namen doorkeek in de lijst die er die week geboren waren herkende ik er drie van. Het kon dus goed zijn dat mijn moeder op dezelfde dag met een van de andere ouders op dezelfde kamer lag in het ziekenhuis. Best grappig!

Geboortekaartje

Dit staat natuurlijk op nummer 1. Die moet je gewoon bewaren! Leuk om te zien hoe de stijl van de kaartjes en teksten veranderd in de loop van de jaren. Wist je al dat ik geboortekaartjes verzamel?

Het eerste pakje

Lijst het in of bewaar het in een plastic ziplock bag. Hierdoor voorkom je dat er ‘weer’ in gaat zitten. Als je op Google of Pinterest ‘bewaren eerste babypakje’ invult zie je genoeg ideeën om er iets leuks mee te doen. Weggooien is zo zonde!

Voet en hand afdrukjes

Dit kan je op verschillende manieren maken. Een hand of voetafdrukje maken met je baby kan onder andere met verf, klei, gips of met een Smallprint set. Mocht je baby erg beweeglijk zijn kun je de afdrukken het beste maken als je baby slaapt.

smallprint - voetadruk - baby - volgmama - winactie
Voetafdrukje aan de muur

 

Win een Magische Inktloze Afdrukset van Smallprint

handafdruk-set-1-1-600x750Met deze set maak je zonder troep achter te laten een afdruk van de voetjes of de handjes van je kindje. In deze set zitten 4 vellen en 2 magische doekjes inbegrepen zodat je 4 x een afdruk kunt maken. Je kunt de afdruk zoals ons aan de muur hangen, inlijsten, aan opa en oma cadeau geven of in de bewaarkist bewaren voor later.

Wil je iets unieks met de afdrukjes doen? Met deze afdrukjes kun je bij erkende Smallprint juweliers of online op www.smallprint.amsterdam een prachtig sieraad laten maken. Denk aan de komende feestdagen. Hint, hint 😉

Wil jij ook een Magische Inktloze Afdrukset winnen?

  • Like het bericht op de Facebooksite van Volgmama. En laat daar of hieronder weten dat je meedoet!
  • Voor een extra winkans kun je de actie delen op een van onze social media kanalen.

*Dit blog is een samenwerking. De winnaar maken we bekend op 25 september. Veel Succes!

Samantha Santje gefeliciteerd!

8 thoughts on “5 x spullen uit de babytijd om te bewaren voor later + Winactie! (gesloten)

  1. Voet en hand afdrukjes hebben wij dus niet. Ze lag eerst tot een maand in het ziekenhuis en daarna probeerden we het met klei maar dan moesten we teveel kracht zetten dus uiteindelijk niets meer mee gedaan.. Zo zonde!

  2. Alweer een leuke winactie! Kan ik nog meedoen op de valreep? Wij hebben van de oudste ook een hand- en voetafdruk. En voor nummer 2 die binnenkort wordt verwacht willen we dat natuurlijk ook!

Geef een reactie