Stoer de zomer in met SKURK

Heb jij de zomergarderobe al klaar voor jouw zoon? SKURK, een nieuw jongenslabel in Nederland heeft stoere items om de garderobe van jouw zoon compleet te maken. Een deel van de zomercollectie hadden jullie voor kort al op Volgmama gezien. Ik heb een mooie fotoserie gemaakt van mijn zoon in SKURK op een doodlopend spoor. Het zijn coole foto’s geworden!

skurk1

REVIEW

Ik mocht een shirtje uitzoeken voor mijn blog om te reviewen. Samen met mijn zoon van acht jaar hebben we in de webwinkel naar shirtjes gekeken en samen vonden we dit shirt het leukst. Het T-Shirt Streep is van 100% katoen gemaakt, heeft een ronde hals en korte mouwen. Mijn zoon zit sinds vorig jaar in maat 128 en deze maat heeft hij nu nog. Hij is in een jaar tijd dus niet zoveel gegroeid. We kozen dan ook een maat 128 zodat hij wat nieuws heeft voor deze zomer. De maat klopt precies. Het valt niet groter of kleiner uit als een ander shirt in maat 128.

PR4Kids_SKURK_2495_Tee_ss_stripe_front

Ik vind SKURK een stoer label met een leuke collectie. Heerlijk rebels. Wat ik leuk vindt aan dit shirt is dat er mijn geboortejaar 1986 op staat en ook mijn geboortedag, zaterdag! Dat maakt het erg speciaal voor ons. De opdruk ziet er mooi uit en het detail op de mouw en rechtsonder het shirt maakt het helemaal af.

Het shirtje zit verder helemaal prima en hij blijft mooi na het wassen. Hieronder tot slot nog even de leukste foto’s van onze stoere bink! Ik zit er over na te denken hem in te schrijven bij een modellenbureau. Hij staat graag voor en achter de fotocamera, hij heeft er echt plezier in!

Het shirt is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152 en te koop op www.skurk.nl voor € 24,95!

skurk7

skurk6

skurk5

skurk1

skurk3

skurk2

skurk4

Wat vinden jullie van het SKURK T-Shirt en de fotoserie die ik heb gemaakt?

 

9 Comments

 • Reply Shannon Sheila mei 23, 2016 at 5:50 am

  Dat staat je zoon heel goed! Wat geinig dat je de foto’s op een doodlopend spoor hebt kunnen maken. Moet je ook maar net weer op komen, maar ziet er zo wel heel stoer uit!

 • Reply Batboy mei 23, 2016 at 6:22 am

  Stoere foto’s! En de kleding is ook erg leuk.

 • Reply Charlotte mei 23, 2016 at 7:26 am

  Wauw je hebt echt prachtige foto’s gemaakt!

 • Reply Birgit mei 23, 2016 at 7:58 am

  Ik had de foto’s natuurlijk al gezien op FB en blijf het echt prachtige foto’s vinden van je knappe man!
  Het shirtje is ook erg mooi. Ik denk dat wij ook eens een kijkje gaan nemen in de webshop 🙂

 • Reply Vlijtig Liesje mei 23, 2016 at 8:19 am

  Ik vind de kleren heel leuk staan!

 • Reply Yvonne mei 23, 2016 at 8:36 am

  Wat stoer! Justin mocht ook een shirt testen, die moeten we nog ontvangen.

  Super stoere foto’s!!

 • Reply Nathalie mei 23, 2016 at 10:15 pm

  Leuk shirt!!
  De foto’s zijn erg mooi!

 • Reply Dhini mei 24, 2016 at 10:39 am

  wat stoer en mooie foto`s heb je gemaakt

 • Reply Klaar voor Koningsdag en de zomer met een poloshirt van SKURK! - VolgMama.nl april 19, 2017 at 5:00 am

  […] is, is dat de kleding betaalbaar is en blijft! Ook na het wassen blijft de kleding mooi en het gestreepte shirtje van SKURK uit een eerdere blog die ik heb gereviewed is nu doorgegeven aan mijn jongste zoon. De […]

 • Leave a Reply