Strijkvrije overhemden maken het leven een stuk makkelijker

Mijn man werkt in een bedrijf fulltime als manager en draagt daarbij altijd een overhemd. Het staat hem ook mooi! Maar jongens al dat strijkwerk.. wat een gedoe! Daar gaat veel tijd inzitten en die tijd steek ik natuurlijk liever in andere dingen. Ik ontving voor mijn man een strijkvrij overhemd van Overhemden.com en één ding weet ik zeker..

.. dat er nooit brandplekken van een strijkijzer op zullen komen! Nee even zonder gekkigheid, strijkvrije overhemden bestaan echt en dat heb ik eerlijk gezegd nooit geweten. In ons drukke gezinsleven strijk ik thuis alleen de overhemden, broeken en sommige jurkjes van mij of mijn dochter wanneer ze erg in de kreukels zitten. Strijken is niet mijn hobby en soms stapelt het strijkgoed zich op en ja dan moet je er wel weer een keer aan beginnen. Een overhemd is het lastigst te strijken vanwege de vorm, naden en knopen. Een broek daar in tegen strijk je gewoon recht in één lijn.

overhemd michaelis dice

Een Michaelis overhemd

Het overhemd van het merk Michaelis dat wij ontvingen is een luxe satijnen uitvoering die geschikt is om casual en voor speciale gelegenheden te dragen. De satijnen stof is glad en aan de binnenkant van de boorden zie je een leuke dobbelstenen print. Mijn man zei daarom ook meteen dat hij dit een leuk overhemd vind om aan te trekken voor een avondje uit naar een casino of een feestje. Het overhemd zit als gegoten. Als je twijfelt over de maat van een overhemd dan kun je het beste de maten even opmeten met een meetlint of je laten adviseren op de online chat bij Overhemden.com, zij zijn gespecialiseerd in dit vak en geven een goed advies.

strijkvrij overhemd

De mooie Michaelis overhemden worden al sinds de eerste dag in 1934 op dezelfde manier opgemaakt. Mooie Italiaanse ontwerpen en de beste materialen samengesteld door de beste Italiaanse wevers en ateliers. Michaelis tradities van weleer zijn verwoven met moderne technieken. Dit is de basis voor een ontwikkeld en historisch klasse overhemd van Michaelis. Michaelis is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in 1934 door Heinz Michaelis (nu Micro). Heinz was een kleermaker met een helder visie: kleding van hoge kwaliteit, geproduceerd met extra zorg en aandacht per deelstap van het proces. Bron: Overhemden.com

En strijkvrij, is dat echt zo?

Ik heb het overhemd binnenstebuiten gewassen en daarna aan een kledinghanger laten drogen. Toen het droog was ging op zoek naar een kreuken of vouwen.. maar warempel, het is echt waar. Geen vouwen en geen kreukels. Hier willen we er wel meer van hebben. Ik had echt niet verwacht dat het kreukvrij zou opdrogen. Sprookjes bestaan niet maar strijkvrije overhemden wel!

strijkvrij overhemd manager

Zie jij op tegen overhemden strijken?

*De uitgelichte foto is van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

8 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl juli 31, 2017 at 6:13 am

  Gelukkig draagt hij niet dagelijks een overhemd, maar als hij dat wel doet ga ik ook voor een strijkvrije!

 • Reply Nicole Orriëns juli 31, 2017 at 7:35 am

  Ja, ik doe het dan ook eigenlijk nooit. Meestal is het goed genoeg als ik een overhemd goed uitsla en daarna ophang.

 • Reply Cassandra juli 31, 2017 at 7:48 am

  Wij hebben ook strijkvrije overhemden in huis, ideaal want strijken doe ik niet meer haha!

 • Reply Maaike juli 31, 2017 at 8:26 am

  Dat is handig! Ik ga mijn man ook eens laten kijken naar die site. Hij strijkt zijn overhemden wel zelf maar toch.

 • Reply Sandra juli 31, 2017 at 9:00 am

  Handig! Ik strijk echt letterlijk nooit iets! Zo’n verschrikkelijke hekel heb ik daaraan! Haha

 • Reply Rachel juli 31, 2017 at 2:32 pm

  Mijn man draagt op zijn werk ook graag overhemden. Strijken vind ik eigenlijk best fijn, maar een overhemd sla ik liever over. Dit zou wel echt een uitkomst zijn.

 • Reply Marieke juli 31, 2017 at 9:38 pm

  Wat een uitvinding zeg! Ik heb echt een ontzettende hekel aan strijken! Dit klinkt echt geweldig!

 • Reply Liset - Beautydagboek augustus 1, 2017 at 10:12 am

  Haha, ikzelf zie niet op tegen overhemden strijken, want dat doet mijn vriend natuurlijk gewoon zelf ;). Maar ik denk dat hij hier heel blij mee zal zijn! Scheelt weer een strijkbeurt in de avond.

 • Leave a Reply