Strijkvrije overhemden maken het leven een stuk makkelijker

Mijn man werkt in een bedrijf fulltime als manager en draagt daarbij altijd een overhemd. Het staat hem ook mooi! Maar jongens al dat strijkwerk.. wat een gedoe! Daar gaat veel tijd inzitten en die tijd steek ik natuurlijk liever in andere dingen. Ik ontving voor mijn man een strijkvrij overhemd van Overhemden.com en één ding weet ik zeker..

.. dat er nooit brandplekken van een strijkijzer op zullen komen! Nee even zonder gekkigheid, strijkvrije overhemden bestaan echt en dat heb ik eerlijk gezegd nooit geweten. In ons drukke gezinsleven strijk ik thuis alleen de overhemden, broeken en sommige jurkjes van mij of mijn dochter wanneer ze erg in de kreukels zitten. Strijken is niet mijn hobby en soms stapelt het strijkgoed zich op en ja dan moet je er wel weer een keer aan beginnen. Een overhemd is het lastigst te strijken vanwege de vorm, naden en knopen. Een broek daar in tegen strijk je gewoon recht in één lijn.

overhemd michaelis dice

Een Michaelis overhemd

Het overhemd van het merk Michaelis dat wij ontvingen is een luxe satijnen uitvoering die geschikt is om casual en voor speciale gelegenheden te dragen. De satijnen stof is glad en aan de binnenkant van de boorden zie je een leuke dobbelstenen print. Mijn man zei daarom ook meteen dat hij dit een leuk overhemd vind om aan te trekken voor een avondje uit naar een casino of een feestje. Het overhemd zit als gegoten. Als je twijfelt over de maat van een overhemd dan kun je het beste de maten even opmeten met een meetlint of je laten adviseren op de online chat bij Overhemden.com, zij zijn gespecialiseerd in dit vak en geven een goed advies.

strijkvrij overhemd

De mooie Michaelis overhemden worden al sinds de eerste dag in 1934 op dezelfde manier opgemaakt. Mooie Italiaanse ontwerpen en de beste materialen samengesteld door de beste Italiaanse wevers en ateliers. Michaelis tradities van weleer zijn verwoven met moderne technieken. Dit is de basis voor een ontwikkeld en historisch klasse overhemd van Michaelis. Michaelis is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in 1934 door Heinz Michaelis (nu Micro). Heinz was een kleermaker met een helder visie: kleding van hoge kwaliteit, geproduceerd met extra zorg en aandacht per deelstap van het proces. Bron: Overhemden.com

En strijkvrij, is dat echt zo?

Ik heb het overhemd binnenstebuiten gewassen en daarna aan een kledinghanger laten drogen. Toen het droog was ging op zoek naar een kreuken of vouwen.. maar warempel, het is echt waar. Geen vouwen en geen kreukels. Hier willen we er wel meer van hebben. Ik had echt niet verwacht dat het kreukvrij zou opdrogen. Sprookjes bestaan niet maar strijkvrije overhemden wel!

strijkvrij overhemd manager

Zie jij op tegen overhemden strijken?

*De uitgelichte foto is van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

8 thoughts on “Strijkvrije overhemden maken het leven een stuk makkelijker

Geef een reactie