stroopwafel gezichtsmasker, hema, review,

Review: Stroopwafel gezichtsmasker van HEMA

Jammie, stroopwafels! Ik ben er gek op en daarom kocht ik dit stroopwafel gezichtsmasker bij de HEMA. Dit is een zelfverwarmend en reinigend maker met de geur van warme stroopwafels. Ik testte het uit.

Ik verwen mijzelf regelmatig met een gezichtsmasker. Vaak probeer ik iedere keer een andere. Er zijn gewoon zoveel verschillende merken en soorten te koop dat ik het zonde vind om elke keer dezelfde te proberen. Ik was laatst bij de HEMA en kwam dit stroopwafelmasker tegen. Ik moest er wel om lachen want ik heb nog nooit eerder zo’n masker gezien. Ik kocht hem voor slechts € 1,75

stroopwafelmasker, hema, gezichtsmasker, stroopwafel,

De informatie op de verpakking van het stroopwafel masker: Stroopwafel zelfverwarmend en reinigend gezichtsmasker. Geniet van de geur en de warmte van een versgebakken stroopwafel. Na het aanbrengen geeft het masker een aangename warmte en voelt de huid glad en fris aan. Niet geschikt voor de kinderhuid.

Ingrediënten: Propylene glycol, Zeolite,Kaolin, Glycerin,Illite, Parfum, Cetyl hydroxyethylcellulose, Vanilla planifolia fruit extract

Inhoud: 10 ml

Mijn ervaring met het stroopwafel gezichtsmasker

Ik vond het een bijzondere ervaring. De verpakking ziet er grappig en leuk uit, hoe kan het ook anders, in stroopwafelvorm. Pluspunt voor de HEMA! De prijs  €1,75 is ook prima voor een gezichtsmasker.

Voor was het ook de eerste keer dat ik een self-heating masker gebruikte dus wist ik van te voren niet echt wat ik ervan kon verwachten. Het masker heeft een karamelkleur en een gladde dikke structuur. Het was net alsof je stroop op je gezicht smeerde, het voelde ook plakkerig. Het rook echt naar stroopwafels en zodra ik het uit begon te smeren werd mijn gezicht aangenaam warm.  Dit masker moet je er ongeveer 10 tot 15 minuten op laten zitten. Daarna kun je het afspoleen met lauwwarm water.

Ik heb van mijzelf een droge en gevoelige huid. Na het masker voelde mijn huid nog droger en een beetje rood. Ik kan het masker daarom niet aanraden bij een droge en gevoelige huid. Wel voor mensen met een normaal huidtype.

Meer reviews over maskers lezen? Ik probeerde ook de maskers van Love Life / Action.

 

stroopwafel, zelfverwarmend gezichtsmasker, hema,

Ga jij dit stroopwafelmasker ook een keer proberen? Is het iets voor jou?

12 Comments

 • Reply querine december 9, 2017 at 11:11 am

  deze vindt ik zo grappig!
  ik heb hem nu al een paar keer voorbij zien komen en nu ben ik echt nieuwsgierig geworden ernaar

 • Reply Lisanne december 9, 2017 at 11:15 am

  Haha wat grappig! Die wil ik zeker eens proberen. Ik heb wel een gevoelige huid, maar juist een hele vette. Dus misschien Dst dit voor mij wel werkt! Een zelf verwarmend masker heb k ook nog nooit geprobeerd, dus ben benieuwd!

 • Reply Chantal december 9, 2017 at 11:22 am

  O wat grappig! Maar zo te lezen zou het voor mij ook geen aanrader zijn. Ik heb namelijk ook wen gevoelige droge huid. Hmm toch maar opzoek naar een andere.

 • Reply Els Black-Stoker december 9, 2017 at 11:31 am

  Haha dat klinkt erg grappig. Ruik je dan de hele dag naar stroopwafel?

 • Reply Lindsey Beljaars december 9, 2017 at 12:13 pm

  Ai wat jammer dat hij niet goed voor je werkt. Ik heb zelf een normale huid en wil dit masker al een tijdje proberen. Toch maar eens gaan doen!

 • Reply Rory december 9, 2017 at 12:54 pm

  Ontzettend grappig en leuk als een ‘gek kadootje’ maar ik zou het absoluut zelf niet op mijn (zeer) gevoelige huid moeten proberen. Als dit het effect is op jouw huid is / wordt het bij mij een keertje of drie erger ben ik bang. Wel hilarisch hoor!

 • Reply Lisa december 9, 2017 at 8:01 pm

  Ik had hier al eerder over gelezen. Het warmende effect lijkt mij zo lekker. O en natuurlijk de geur!

 • Reply Nicole Orriëns december 10, 2017 at 10:51 am

  Ik vind dit steeds weer een maf product omdat ik telkens denk dat ik met een koekje te maken heb. En dan is het een masker.

 • Reply Mirjam december 10, 2017 at 8:39 pm

  Haha wat grappig! Jammer dat het voor jou niets bleek te zijn. Ik heb ook wel wat gevoelige plekkern op mijn huid, dus ik denk dat het voor mij ook niet echt iets is.

 • Reply Merel december 11, 2017 at 11:13 am

  Grappig dat ze dit masker op de markt brengen. Helaas niks voor mij, ik vind die selfheating masks vaak niet zo lekker en ze voelen op mijn huid een beetje branderig.

 • Reply MamaPlaneet december 11, 2017 at 11:39 am

  Ziet er leuk uit maar ik denk dat ik het niet eens als cadeau zou durven geven. Stel je voor dat diegene er net zo een reactie op krijgt. Heb ik dan gedaan ?

 • Reply Daniëlla | That's Life december 16, 2017 at 11:38 pm

  Jammer dat dit masker voor jou niet werkt. Ik heb deze nog nooit geprobeerd, maar de andere maskers van HEMA vind ik heel fijn.

 • Leave a Reply