stroopwafel gezichtsmasker, hema, review,

Review: Stroopwafel gezichtsmasker van HEMA

Jammie, stroopwafels! Ik ben er gek op en daarom kocht ik dit stroopwafel gezichtsmasker bij de HEMA. Dit is een zelfverwarmend en reinigend maker met de geur van warme stroopwafels. Ik testte het uit.

Ik verwen mijzelf regelmatig met een gezichtsmasker. Vaak probeer ik iedere keer een andere. Er zijn gewoon zoveel verschillende merken en soorten te koop dat ik het zonde vind om elke keer dezelfde te proberen. Ik was laatst bij de HEMA en kwam dit stroopwafelmasker tegen. Ik moest er wel om lachen want ik heb nog nooit eerder zo’n masker gezien. Ik kocht hem voor slechts € 1,75

stroopwafelmasker, hema, gezichtsmasker, stroopwafel,

De informatie op de verpakking van het stroopwafel masker: Stroopwafel zelfverwarmend en reinigend gezichtsmasker. Geniet van de geur en de warmte van een versgebakken stroopwafel. Na het aanbrengen geeft het masker een aangename warmte en voelt de huid glad en fris aan. Niet geschikt voor de kinderhuid.

Ingrediënten: Propylene glycol, Zeolite,Kaolin, Glycerin,Illite, Parfum, Cetyl hydroxyethylcellulose, Vanilla planifolia fruit extract

Inhoud: 10 ml

Mijn ervaring met het stroopwafel gezichtsmasker

Ik vond het een bijzondere ervaring. De verpakking ziet er grappig en leuk uit, hoe kan het ook anders, in stroopwafelvorm. Pluspunt voor de HEMA! De prijs  €1,75 is ook prima voor een gezichtsmasker.

Voor was het ook de eerste keer dat ik een self-heating masker gebruikte dus wist ik van te voren niet echt wat ik ervan kon verwachten. Het masker heeft een karamelkleur en een gladde dikke structuur. Het was net alsof je stroop op je gezicht smeerde, het voelde ook plakkerig. Het rook echt naar stroopwafels en zodra ik het uit begon te smeren werd mijn gezicht aangenaam warm.  Dit masker moet je er ongeveer 10 tot 15 minuten op laten zitten. Daarna kun je het afspoleen met lauwwarm water.

Ik heb van mijzelf een droge en gevoelige huid. Na het masker voelde mijn huid nog droger en een beetje rood. Ik kan het masker daarom niet aanraden bij een droge en gevoelige huid. Wel voor mensen met een normaal huidtype.

Meer reviews over maskers lezen? Ik probeerde ook de maskers van Love Life / Action.

 

stroopwafel, zelfverwarmend gezichtsmasker, hema,

Ga jij dit stroopwafelmasker ook een keer proberen? Is het iets voor jou?

12 thoughts on “Review: Stroopwafel gezichtsmasker van HEMA

  1. Haha wat grappig! Die wil ik zeker eens proberen. Ik heb wel een gevoelige huid, maar juist een hele vette. Dus misschien Dst dit voor mij wel werkt! Een zelf verwarmend masker heb k ook nog nooit geprobeerd, dus ben benieuwd!

  2. Ontzettend grappig en leuk als een ‘gek kadootje’ maar ik zou het absoluut zelf niet op mijn (zeer) gevoelige huid moeten proberen. Als dit het effect is op jouw huid is / wordt het bij mij een keertje of drie erger ben ik bang. Wel hilarisch hoor!

Geef een reactie