Leuke cadeautips voor de kleine Studio 100 fans

Tegenwoordig is het zo gek niet te bedenken wat er allemaal te koop is voor de kleine fans. Mijn dochter is bijvoorbeeld he-le-maal gek op K3. In de supermarkt kun je K3 hagelslag of shampoo kopen en bij de speelgoedwinkels ligt er ook van alles in de schappen. Voornamelijk de karakters van Studio 100, zijn bij peuters en kleuters erg populair. Webprint heeft iets unieks, je kunt daar namelijk hele leuke producten personaliseren met het favoriete idool van je kindje.

Elke dag pakt mijn peuter de tablet en drukt deze in mijn handen. “Mama, kusjesdag opzetten” zegt ze dan. Dat meisje is er helemaal dol van. Ze probeert hier en daar wat liedjes mee te zingen en danst mee op hun muziek. Volgens mij zou ze het te gek vinden als ik haar eens mee zou nemen naar een K3 concert of naar een Plopsa pretpark.

kussen - k3 - luchtballons

Over Studio 100

Studio 100 is een Belgisch bedrijf in de entertainmentsector. Ze maken muziek, tv programma’s, films en hebben een aantal themaparken in de Benelux. De muziek van K3 is niet meer weg te denken bij de kleine meisjes en wie kent Maya de Bij niet?

Populaire kinderidolen

Na een rondvraag in mijn  familie en vriendenkring met peuter en kleuter mama’s, heb ik voor jullie een lijstje met de populairste kinderidolen van Studio 100. Mijn dochter is gek op K3 en Maya is voor mij zelfs jeugdsentiment.

  1. K3
  2. Piet Piraat
  3. Maya de Bij
  4. Kabouter Plop
  5. Bumba

studio100b

Gepersonaliseerde Studio 100 cadeaus bij Webprint

Bij Webprint bestel je natuurlijk meer dan alleen foto’s, fotoboeken en canvassen. Als je lid bent van de nieuwsbrief ontvang je regelmatig kortingen, kijk dat is handig natuurlijk want ik heb afgelopen weekend veel foto’s gemaakt van ons weekendje weg.

Ik heb ontdekt dat Webprint hele unieke cadeaus heeft voor de kleine Studio 100 fans. In de webshop kun je producten zoals kussens, broodtrommels, magneten, posters (leuk voor in de kinderkamer) bestellen met je favoriete K3 karakters. Momenteel verkopen ze alleen producten met K3, Maya en Bumba die je kunt personaliseren met een foto en naam van je dochter of zoon. Natuurlijk is dit ook erg leuk om als verjaardagscadeau te geven.

weekendlimburg1studio100c

Wij ontvingen de Studio 100 producten van Webprint op de dag van vertrek en daarom heb ik besloten om de kinderen te verrassen met een extra cadeautje op vakantie. Het kussen toverde meteen een glimlach op het gezicht van mijn peuter. Ze is er heel blij mee! Op de kussenhoes staat ook een foto van haar en dat zag ze meteen. Mama “kusjesdag ballonnen ikke” zei ze. Het memory spel is natuurlijk leuk voor het hele gezin. Ik koos leuke foto’s uit van de kinderen, papa en mama en ons nieuwe huis. De kaarten waren verpakt op twee vellen en een kartonnen opbergdoosje. Druk ze wel even voorzichtig uit de vellen. De kaarten zijn erg stevig en dat is natuurlijk fijn voor de kleine kinderhandjes, zo gaan ze niet snel stuk.

Heb jij een Studio 100 fan in huis? Wat waren de idolen van jouw peuter of kleuter?

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Leuke cadeautips voor de kleine Studio 100 fans

Geef een reactie