Tijd voor Teletubbies met Dermo Care

hnxx_teletubbiesheader-1

Waar zijn de Teletubbies gebleven? Hier zijn ze! Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po zijn terug van weg geweest. Ik weet nog dat ik het vroeger zelf keek op tv en nu kijkt mijn peuter er ook naar. Good old memories. Dermo Care heeft nu een uitgebreide Teletubbies-lijn is het assortiment en op de Negenmaandenbeurs mocht ik een fles 2 in 1 bad&was gel meenemen naar huis om uit te proberen.

dermocare1

De Teletubbies zorgen voor heel veel kijkplezier voor de allerkleinsten. Daarom komt Dermo Care nu met een uitgebreide Teletubbies-lijn. De verzorgingslijn bestaat naast een fijne 2in1 bad&wasgel en 2in1 shampoo ook uit tandenborstels, tandpasta en toetendoekjes. Badderen en tandenpoetsen was niet eerder zo leuk voor baby’s en peuters!

Over Dermo Care

Dermo Care is speciaal ontwikkeld voor de persoonlijke verzorging van baby’s en kids. De producten zijn dermatologisch getest, extra mild & verzorgend, en daardoor zeer geschikt voor de gevoelige baby- en kinderhuid. Op de verpakkingen vind je de leukste karakters van dit moment, zoals Nijntje, Dora, Hello Kitty, Trolls, de Teletubbies en nog vele anderen. Dermo Care combineert een dermatologisch verantwoorde kwaliteit met fun voor kids. Zodat in bad gaan echt een feest wordt!

dermocare2

De verbeterde formules van Dermo Care

 100% zeepvrij
pH huidneutraal
extra hydraterend
extra mild & verzorgend
hypoallergeen
dermatologisch getest
zonder parabenen
zonder kleurstoffen

dermocare3dermocare4

Review Dermo Care Teletubbies 2 in 1 bad&was gel

De verzorgingsproducten van Dermo Care kende ik nog niet en heb ik dus ook nog nooit eerder gebruikt. Superleuk dat ik op de Negenmaandenbeurs kennis met Dermo Care mocht maken. De pleisters kenden we al wel want die hebben we in het verleden eens gekocht bij de Kruidvat en die bevielen ons prima. Onze jongste zoon heeft net als mama last van pleisterallergie maar kan de pleisters van Dermo Care wel verdragen.

Het fijne aan het bad&was gel concept is dat je dezelfde fles kunt gebruiken om het (baby) badje een beetje te laten schuimen en je kunt er de haartjes van je kindje mee wassen. Nou zijn mijn kinderen niet zo dol op haren wassen (daar schrijf ik een andere keer nog een blog over) en haal ik allerlei trucjes uit de kast om het gezellig te maken.

De bad&was gel heeft een neutraal geurtje, er is wel parfum aan toegevoegd maar kan moeilijk omschrijven waar het nu precies naar ruikt. Het is geen specifieke geur gericht op jongens of meisjes wat je bij andere merken wel vaak ziet en ruikt. Het ruikt ook niet zoet. Ik heb eenmaal op de fles geknepen en dat was voldoende om het bad een beetje te laten schuimen.

In bad gaan noemt mijn dochter nu “Teletubjes bad spelen”. Dat geeft dus aan dat ze het leuk en prettig vond. Als ik haar nu laat kiezen tussen Zwitsal of Dermo Care wil ze graag de Teletubbies bad&was gel. Blijkbaar weet dit peutertje wat ze graag wil. In de ochtend doen we een drupje op een washandje om haar zo even op te frissen. Haar huidje voelt heerlijk zacht en fris na een badje of een opfrismomentje.

De Dermo Care Teletubbies-lijn is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Prénatal. Consumentenprijzen variëren van € 1,59 tot € 2,79.

Welke shampoo of bad&was gel gebruiken jullie voor de kleintjes?

Bewaren

One thought on “Tijd voor Teletubbies met Dermo Care

Geef een reactie