Texas ribhouse, boekelo, enschede

Texas Ribhouse Boekelo: uit eten is een belevenis!

Kom je uut Twente? Of maak je een uitstapje naar Enschede en wil je op een leuke plek eten? Dan moet je zeker eens gaan eten bij Texas Ribhouse in Boekelo of één van de andere vestigingen. Wij zijn er al een paar keer geweest en het verveeld nooit. Gooi je pindadoppen op de vloer en laat je eten bedienen door echte cowboys.

Jiháá! En het is ook ontzettend leuk voor kinderen. Mijn vader vertelde wel een heel leuk nieuwtje. Hij is zelf helaas nog nooit bij Texas Ribhouse uit eten geweest, moet hij zeker eens doen! Alhoewel, hij is er jaren geleden geweest, toen was het nog geen Texas, maar de kantine van de oude fabriek Texoprint waar hij jarenlang in ploegen werkte.

texas-ribhouse-boekelo-5
De entree
texas-ribhouse-boekelo-3
R.I.P Texas Joe

Alleen de entree is al supervet. Kijk eens hoe veel details, zo mooi gemaakt en helemaal in Texas style! En binnen is het net zo mooi. De handvatten aan de deuren zijn cowboylaarzen, de meubels zijn mooi van hout en het personeel draagt cowboyhoeden.

texas-ribhouse-boekelo-7

Bij binnenkomst vragen ze of je iets drinken wilt en krijg je een schaal pinda’s op tafel. De doppen mogen hier gewoon op de grond gegooid worden. Kinderen én volwassen vinden dat erg leuk want thuis mag dat natuurlijk niet. De menukaart was prima en er was genoeg keus. Wij namen met zijn allen Nacho’s vooraf. Sodeju wat waren die machtig, een zo’n voorgerecht is zeker geschikt voor 2 personen. Als hoofdgerecht koos ik een kipspies met currysaus. Het was heerlijk. Ook handig om te weten is dat er voor kinderen speciale kindermenu’s zijn. Een nagerecht kreeg ik niet op en dat is maar goed ook omdat ik natuurlijk wel wil afvallen 😉

texas-ribhouse-boekelo-8
Lekkere kipspies

Als er iemand jarig is of iets anders heeft te vieren dan kun je als nagerecht een ijstaart bestellen. Deze maken ze daar ter plekke en voordat die op tafel komt dan gaan er eerst allerlei toeters en bellen. Als je dit nog nooit heb meegemaakt schrik je je rot, maar het hoort bij de entertainment. De lampen gaat uit en de muziek hard aan. Dan rennen de cowboys al gillend met de taart en ijsfonteinen erop door het restaurant en wordt er een liedje gezongen. Soms klappen alle gasten hard mee. Dat is wel lachen en grappig opzich, maar als je er in het weekend eet en er wordt voor een derde keer binnen anderhalf uur tijd zo’n taart gebracht dan is de lol er wel een keer af en heb je zoiets van doe het licht maar weer aan.

Texas Ribhouse heeft vestigingen in Boekelo, Geesteren, Zeegse, Woudenberg, Voorst en Epe. Kijk voor meer informatie, adressen en menukaarten op Ribhouse Texas.

Ben jij al eens bij Texas Ribhouse of een ander entertainment restaurant?

Bewaren

Bewaren

7 Comments

 • Reply MC Kleuver september 20, 2017 at 5:12 pm

  Helemaal in de stijl van het Wilde Westen, zo te zien. Dat maakt het extra leuk, eten in een thema.

 • Reply Krystle/Batboy september 20, 2017 at 6:23 pm

  Ja, kwam er vroeger heel vaak en wat is het eten daar lekker en een heel gezellige sfeer! Toch snel maar weer eens naartoe!

 • Reply Daisy Dingen september 20, 2017 at 9:33 pm

  Wat leuk om te zien! Wij gaan altijd naar die in Woudenberg 🙂

 • Reply Nicole Orriëns september 21, 2017 at 6:39 am

  Oh dit lijkt me leuk zeg! Bedankt voor de tip. Enschede is nog wel te doen vanuit de Achterhoek!

 • Reply Gerdi september 21, 2017 at 8:01 am

  Wat leuk! Ik ging vroeger met m’n ouders wel eens naar zo’n soort restaurant, echt super tof!

 • Reply Marguerita september 21, 2017 at 8:07 am

  Leuk, ik ben daar ook weleens geweest in Woudenberg. Supergrappig.

 • Reply Sabine september 21, 2017 at 7:38 pm

  Wat een beleving, ik ben daar nog nooit geweest, maar dat lijkt met wel leuk om eens te doen!

 • Leave a Reply