Tip: Faceboekjes van de Action

gezichtenboek2

Action heeft weer eens iets leuks! Kartonnen Faceboekjes om voor je gezicht te houden met twee handgrepen. Vanaf nu verzinnen jullie kinderen hun eigen verhalen waar ze zelf de hoofdrol in spelen met deze gezichtenboekjes 😉

Ik was opzoek naar een kleurboek van Frozen en kom thuis met.. deze gezichtenboekjes. Er zijn geloof ik drie verschillende uitvoeringen maar zelf kocht ik er twee. Het prinsessen gezichten boek voor mijn dochter en voor mijn zoontjes het beroepen gezichten boek.

gezichtenboek5

Zoals je ziet zie je aan de linkerkant een flinke hap uit het boek. Zodra je het boek opent heb je twee handgrepen en is die flinke hap een cirkel geworden om voor je gezicht vast te houden. In elk boek staan 4 verschillende gezichten afgebeeld.

gezichtenboek3

Mijn kinderen vinden het al leuk om er gewoon gek mee te doen. Gekke bekken trekken maar ook zelf een verhaaltje vertellen waar ze zelf de hoofdrol in spelen.

gezichtenboek4Nog een speelidee

En als je de foto even bijsnijdt tot een vierkant ziet het er ook super leuk uit. Laat je kinderen verschillende gezichten trekken en schiet een aantal foto’s. Maak van die foto’s een collage en print dit uit op een a4 vel. Laat bij de collage wat (witte) ruimte over tussen de foto’s. Verzin samen met je kindje een leuk verhaaltje bij de collage en schrijf de tekst op de witte ruimtes onder de foto’s of teken zelf tekstballonnen. Even plastificeren en dan heb je een leuk cadeau voor opa en oma bijvoorbeeld 😉

Helaas ben ik het bonnetje van de Action kwijtgeraakt maar ik weet wel zeker dat ze nog geen twee euro per stuk kosten. Ik dacht iets van € 1,50. Mocht ik de bon nog terugvinden of als jullie weten wat ze precies kosten dan pas ik dit uiteraard even aan.

Wat vinden jullie van de Faceboekjes? Zouden jullie kinderen dit ook leuk vinden?

7 thoughts on “Tip: Faceboekjes van de Action

Geef een reactie