Tips voor (bijna) gratis Moederdagcadeaus

Op 8 mei a.s. is het Moederdag, heb jij al moederdagcadeaus gekocht? Alle mama’s mogen op deze dag extra verwend worden. De reclamefolders staan vol met dure geurtjes, chocolade en andere verwenartikelen. Het hoeft natuurlijk helemaal niet veel te kosten. Met deze budget tips verras jij je moeder en het kost je bijna niets!

 

IMG_1249

Kaartjes, tekeningen en knutselwerkjes

Op stuk papier of karton stempel je met een wc-rol en een beetje verf mooie hartjes. Even laten opdrogen en klaar is je moederdagkaartje! Een leuke tekening, een zelfgemaakt bonnenboekje of knutselwerkje vinden de meeste mama’s ook erg leuk!

Bloemen

Een bos bloemen te duur? Het lijkt wel of een bos bloemen bij een bloemist voor Moederdag een paar euro duurder is dan normaal. Waarom niet zelf bloemen plukken uit de tuin? Pas wel op dat ze niet giftig zijn. Pluk er een aantal en doe er een mooi lint omheen. Wedden dat mama dat leuk vindt? En niet de hele tuin leegplukken hè 😉

Uitstapje

Maak samen met het gezin een wandeling langs het strand, in het bos of in een park. Neem een kleed en een gevulde picknickmand mee en geniet samen van de natuur en de rust onder het genot van iets lekkers te eten of te drinken. Als jullie dan toch aan het wandelen zijn, maak dan zelf samen een paar mooie foto’s met de zee of bomen op de achtergrond. Dit soort plaatjes doen het altijd goed!

minimaki

Fotoshoot

Maak zelf met prikkers fotoprops. Knip uit stevig papier snorren, brilletjes, een hoedje en pak  je telefoon of de camera tevoorschijn. Samen met mama maak je de gekste foto’s. Wil je ze niet zelf maken? Bij de Action of de Xenos kost een setje rond de 3 euro. Dolle pret gegarandeerd!

Wat vind jij de leukste moederdagcadeaus om te krijgen van je kind(eren)?

 

9 thoughts on “Tips voor (bijna) gratis Moederdagcadeaus

Geef een reactie