Trendy lampen voor in een tienerkamer

In een tienerkamer zijn lampen en licht erg belangrijk. Een bureaulampje voor het studeren, een plafondlamp en een bedlampje. Als tiener wil je dan ook geen Cars, Planes of hysterische prinsessenkamer meer. De tienerkamer van nu mag er stoer en eigentijds uitzien 😉

Wij hebben dit jaar een huis gekocht en dat betekent dat we veel moesten klussen. Het klussen is niet aan mij besteed (lees: 2 linkerhanden), maar het inrichten wel. De tienerkamer van mijn zoon is zo goed als klaar. Enkel missen nog de gordijnen,die vandaag of morgen worden gebracht. Als deze hangen maak ik wat meer foto’s en laat ik jullie binnenkort de complete nieuwe kamer van mijn zoon zien in een andere blog.

Bureaulampen

directlampen-bureaulamp-tienerkamer

Een bureaulamp mag eigenlijk niet ontbreken in de tienerkamer. Mijn zoon maakt aan zijn bureau bijna dagelijks zijn huiswerk en licht is hierbij erg belangrijk. Het bureau staat daarom ook dichtbij het raam. Licht geeft rust en hierdoor kan hij zich beter concentreren. Omdat het de slaapkamer van mijn zoon is wil ik hem ook betrekken bij de inrichting van zijn kamer en samen hebben wij de meubels en accessoires uitgezocht. Industriële en Scandinavische bureaulampen zijn nu helemaal hip. Mijn zoon is gek op dino’s en vond het leuk om er één op de voet van de lamp te zetten. Het staat ook nog eens heel leuk!

directlampen-bureaulamp-voet

Hanglampen

Mijn zoon heeft spotjes aan het plafond met drie lampjes erin. Deze hangt ongeveer in het midden van de kamer. Ik wilde eerst graag een hanglamp was toch een beetje bang dat die dan in de weg zou hangen. Tegenwoordig hebben ze zulke leuke kinderlampen maar mijn zoon wilde liever dezelfde spotjes die hij in zijn vorige kamer ook had. De trend onder de hanglampen zijn nu toch wel scheepslampen, draadlampen en (nog steeds) industriële hanglampen.

Bedlampen

directlampen-draadlamp-visserslamp-draadmandje

Mijn zoon koos dit stolplampje van Directlampen.nl voor op zijn nachtkastje. Dit was helemaal zijn eigen beslissing. Het staat leuk bij het zwarte mandje waarin hij zijn boeken bewaard die hij ’s avonds leest voor het slapen gaan. Het lampje ziet er stoer uit en geeft genoeg licht.

directlampen-bedlampje-tienerkamer-draadlamp

Wat vinden jullie van deze lampen? Heb jij al een (bijna) tiener in huis?

*Dit blog bevat een opgestuurd product. Voor meer info zie de disclaimer op onze website.

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Trendy lampen voor in een tienerkamer

Geef een reactie