Tuin opnieuw inrichten in de winter

Je tuin opnieuw inrichten in de winter

Het is misschien niet het moment om er nu mee bezig te zijn, zul je denken. Maar juist nu is het ideaal om na te denken over je tuin en wat je ervan wilt maken. En juist nu zijn er veel bedrijven die de tuinmeubelen in de aanbieding doen om ruimte te maken voor straks. Daar kun jij dan mooi van meeprofiteren.

Zijn je meubels aan vervanging toe?

Als je toch aan nieuwe tuinmeubels toe bent, waarom dan niet nu kopen? Het voelt misschien een beetje raar, maar je meubels komen toch een keer in de winter buiten te staan. En als je ze goed behandelt, hebben je meubels daar ook helemaal geen last van. Ga je eens oriënteren wat jij nu echt mooie meubels vindt. Er komen jaarlijks zoveel nieuwe ideeën bij, dat het goed is om er een keer rustig voor te zitten. Ga je voor de robuuste meubels of ga je voor de luxe design tuinmeubelen?

Wat ga je met de grond doen?

Ben je het terras helemaal beu of doe je niks met dat enorme grasveld? Waarom het niet helemaal anders doen? Zolang het niet vriest, kun je prima je terras vernieuwen of een nieuw terras aanleggen. Dat doe je beter nu dan in de zomer. Je bent nu toch niet veel buiten, dus heb je er ook minder last van. Zo kun je van de zomer direct genieten van je nieuwe terras.

Knus onder de veranda

In de winter is het lekker knus en in de zomer kun je er heerlijk schuilen voor de zon. Een veranda heeft vele voordelen waardoor je je tuin veel meer gebruikt. Je kunt het zo inrichten dat je zelf wilt en een veranda geeft vaak veel sfeer in je tuin. In de winter kun je onder een dekentje bij het vuur zitten en in de zomer kun je je ontspannen in de schaduw.

Sfeer met lichtjes

Je tuin wordt met lichtjes meteen een stuk gezelliger. Juist nu het vroeg donker is, is het een gezellig gezicht als je naar buiten kijkt en er branden ook daar lichtjes. Je kunt je tuin verlichten met kleinere lampjes die je ophangt, maar je kunt ook mooie verlichting in de grond plaatsen. In de zomer staat het ook mooi om lichtjes bij een feestje te hebben hangen.

Je ziet, ook al is het winter. Je kunt ook dan prima aan je tuin werken en er zelfs van genieten.

Geef een reactie