Twinkel temt een draak – meisjesboek vol roze en glitters! (recensie)

 

Dit is de laatste winactie van het #winweekend. Wat is het toch een feest om zoveel leuke prijsjes weg te mogen geven! Wij hebben van uitgeverij De Vier Windstreken het boek ‘Twinkel temt een draak’ ontvangen. Een echt meiden prentenboek vol roze, glitters en feeën. Ik vertel jullie graag meer over dit prachtige boek en uiteraard kan één van jullie dit boek ook winnen!

Meisjesboek

Voor ons is dit ons eerste prentenboek speciaal op meisjes gericht. Met een meisje in huis is dit natuurlijk helemaal geweldig. De auteur van dit boek heeft ook Angelina Ballerina geschreven. Op de kaft staat een afbeelding van Twinkel en haar draakje vol glitters. Het boek telt 32 pagina’s.

twinkel2

‘Twinkel heeft altijd al een huisdier gewild. Eindelijk is ze oud genoeg om er een te krijgen. Maar een draakje is niet helemaal wat ze in gedachten had! Lukt het Twinkel om haar ondeugende huisdier op tijd te temmen voor de Feeën Huisdieren Show?’

Wat vonden wij ervan?

Het is echt een meidenboek met veel roze en glitters. Een flinke dosis ROZE. De illustraties zijn erg mooi, gedetailleerd en passen goed bij het verhaal. Ik weet niet of een ander meidenboek dit nog kan overtreffen. Het is is een spannend verhaal, want zou het Twinkel lukken om haar draakje Schoffie optijd te temmen voor de Feeën Huisdieren Show? Dat het draakje een troep maakte in huis vonden mijn kinderen erg grappig. Na het boek hebben wij ook nog even over huisdieren gepraat. Wij hebben er zelf geen maar later willen we graag een hondje. Zal die ook zo ongehoorzaam zijn? We hopen het niet. En Schoffie? Dat is toch ook wel een leuke naam voor een hond vonden de kinderen 🙂

Twinkel temt een draak is te koop voor €14,50 in de boekhandels en in de webshop van De Vier Windstreken.

WIN HET BOEK TWINKEL TEMT EEN DRAAK

Wil jij dit prachtige prentenboek winnen voor je dochter of voor iemand anders? Doe dan mee met deze ontzettend leuke winactie!

  • Voor wie doe jij mee?
  • Like en deel dit bericht op Facebook.

*De winnaar maken we bekend op 29 augustus. Veel succes!

Tip! Kijk ook eens bij deze winacties en maak kans op een Scooby-Doo dvd, 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE! en een SKURK sweater of een Skoot loopauto of een leuke jurk van NoNo.

10 thoughts on “Twinkel temt een draak – meisjesboek vol roze en glitters! (recensie)

  1. Ooooh, wat een leuk boek.
    De kast staat vol met auto-boeken, maar de kleine smurf in mijn buik is een meisje 🙂
    Dit zou dus een erg leuk cadeautje voor onze kleine meid zijn die we in oktober verwachten

Geef een reactie