Moeder en dochter twinnen met TOMS schoenen

Kort geleden benaderde Footway mij voor een samenwerking met de vraag of ik schoenen wilde shoppen voor een leuke blogpost. Daar zei ik meteen JA op want schoenen kunnen we altijd goed gebruiken. Ik kwam in de webshop zomerschoenen van het merk TOMS tegen. Leuk om mee te twinnen voor moeder en dochter!

Dezelfde schoenen voor moeder en dochter, dat is toch cool? Ik zocht naar twee dezelfde schoenen voor moeder en dochter maar ik kwam in de webshop niet verder dan een paar Allstars of Crocs. En die wilde ik eigenlijk niet. Later zag ik de TOMS schoenen. Ze zijn zo mooi!

Zoek en gij zult (de schoenen) vinden

Het was een enorme klus. Twee dezelfde schoenen in volwassen- en kindermaat van TOMS kon ik niet in de webshop van vinden. Toch lijken de schoenen qua model allemaal op elkaar. Mijn ogen vielen als eerste op de gouden schoenen met een gehaakt motiefje. Ik heb maat 41 en grotere maten waren er niet van dit model. Online schoenen kopen vind ik nog wel een dingetje, maar als ze niet passen dan kun je ze bij Footway zo weer retour sturen voor een paar andere.

Voor mijn dochter kwam ik later de roze TOMS tegen met gehaakt motiefje. Omdat het nog 3 maanden durt voor het hoogseizoen besloot ik de schoenen voor haar een maatje groter te kopen.

Hoe vallen de TOMS schoenen voor volwassenen en kinderen?

Na mijn bestelling werden de schoenen snel geleverd met schoenendozen en al. Dat vind ik trouwens geen probleem want de kinderen gebruiken de dozen vaak voor knutselspulletjes. De schoenen die ik voor mij had uitgezocht vallen precies op maat. Ze hadden misschien nog een half maatje groter gekund, maar ik kan er goed op lopen. Het voetbed is heerlijk zacht en de schoenen lopen heel fijn.

Leuk weetje: voor elke paar TOMS schoenen die je koopt ,helpt TOMS een mens in nood. #Oneforone

De kinderschoenen van TOMS vallen zeker een maat groter. Ik had de schoenen al 1 maat groter gekocht maar dat misschien beter niet kunnen doen. Aan de andere kant, misschien maken de voetjes van mijn dochter nog een groeispurt mee en dan passen ze wel in de zomer. 😉

 

Over Footway

Footway is een online schoenenwinkel en hebben een mega groot assortiment aan mannen-, vrouwen- en kinderschoenen van bekende merken. Ze leveren snel en hebben prima prijzen! Footway is opgericht in 2010 en leveren schoenen binnen 11 verschillende landen. Het bestellen in de webshop ging ons heel gemakkelijk af en je kunt er op verschillende manieren betalen.

adidas meisjesschoenen
Deze Adidas schoentjes voor mijn dochter kocht ik ook alvast voor op de groei

Ken jij Footway al? En wat vind je van onze TOMS schoenen?

2 thoughts on “Moeder en dochter twinnen met TOMS schoenen

Geef een reactie