Uitnodigingen en voorbereidingen voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter

verjaardag1

Nog eventjes en dan wordt onze kleine meid 2 jaar! Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en daarom ben ik ondertussen al flink druk geweest met de uitnodigingskaarten, de kleding en de versiering. En dit keer geheel in het thema My Little Pony.

Vorig jaar hadden we voor mijn dochter niet echt een themafeestje maar dit jaar wil ik er toch wat meer aandacht aan besteden. Mijn dochter is gek op paardjes en poppen. Ze heeft ook twee speelgoedpony’s waar ze graag mee speelt dus waarom niet dit thema? Ik ben opzoek gegaan en heb wat leuke dingen bij elkaar gevonden. Dit jaar valt haar verjaardag op een doordeweekse dag en we vieren haar verjaardag i.v.m een grote familie en de drukte op twee dagen, op haar verjaardag zelf en in het weekend. Het worden vast twee leuke kinderfeestjes!

Taart

De taart heb ik al besteld. Geen verjaardag zonder taart. Een taart met paardjes erop, die ik speciaal laat maken bij een vrouwtje die dat graag doet. Ik ga alleen nog even op zoek naar een kaarsje met het getal twee erop.

verjaardag2Versiering

De versiering (tafelkleden, bordjes, servetten en slingers) zijn voornamelijk van My Little Pony en die heb ik vandaan bij TEDI en Woolworth. De vlaggetjes met 2 erop komen van de Action evenals de regenboogspiralen en de honeycombs. De roze opblaasbare 2 komt bij de Xenos vandaan.verjaardag4verjaardag3

Outfits

Voor beide feestdagen een ander outfit. Leek me leuk! Het shirtje van Simply Colors heb ik tweedehands een keer op de kop geslagen en daarbij een jeansbroekje van de Hema en Bunnies laarzen. Sokjes komen van de Wibra. Het jurkje en de laarsjes heb ik vorig jaar (te groot destijds) bij H&M gekocht, hier zitten gouden glitters op en er zit veel tulle aan. Echt een mooi jurkje!

verjaardag5Uitnodigingskaarten

Met de kaarten ben ik superblij. Ik heb ze online bij Kaartje2go mogen maken. Zelf een uitnodiging maken op hun site is vrij eenvoudig. Je kunt kiezen uit veel ontwerpen die je zelf kunt aanpassen, bijvoorbeeld een ander kader of achtergrond. Ook kun je zelf teksten toevoegen en als je niet zo creatief bent of inspiratie zoekt kun je kiezen uit voorbeeld teksten.

De kaarten zijn stevig en zien er echt mooi uit. Je kunt ze in verschillende groten bestellen en enkel of dubbel en als je de eerste keer kaarten besteld bij Kaartje2go net als ik, dan ontvang je de eerste kaart gratis!

Alleen de boodschappen nog en dan zijn we klaar voor de feestjes! Wat vinden jullie van de uitnodiging? En welk outfit vinden jullie het leukst?

4 thoughts on “Uitnodigingen en voorbereidingen voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter

Geef een reactie