Uittip: De My Little Pony Vriendschap Tour

Jeugdsentiment! Ik ken ze nog de My Little Pony’s. De vrolijk gekleurde paardjes met lange manen. Is jouw zoon of dochter groot fan van My Little Pony? Dan mag je dit evenement niet missen. Deze zomer komt de knalroze bus op maar liefst 12 verschillende locaties in Nederland aan. Tijdens de tour gaat het helemaal om de waarde van vriendschap; samen spelen, samen ontdekken.

littlepony2

My Little Pony

Sinds de introductie van My Little Pony in 1983 (toen was ik er nog niet haha) zijn ze populair geworden in maar liefst meer dan 25 landen! De magische wereld van My Little Pony draait om vriendschap en dat verbindt vele jonge fans met elkaar. Dit jaar viert producent Hasbro de Vriendschap met een grote V. Met een landelijk event – de My Little Pony Vriendschap Tour – en een Nederlandstalig en kindvriendelijk online platform: MLPClub.nl

De My Little Pony Vriendschap Tour en de online My Little Pony Vriendschap Club geven jonge fans de kans om hun fantasie de vrije loop te laten en zich volledig onder te dompelen in de wereld van hun favoriete Pony’s.

littlepony1

 

littlepony5

My Little Pony Vriendschap Club

Op www.mlpclub.nl kiest je kind zijn of haar eigen avatar-pony, gaat aan de slag met de verschillende mini-games en volgt de vriendschapslessen van Rarity en Rainbow Dash, over eerlijkheid, aardig zijn, plezier maken, gulheid, trouw en magie. De website is vrij toegankelijk voor iedereen, maar als je een gratis account aanmaakt, gaat er een grotere wereld voor je open! Ouders geven toestemming via hun eigen emailadres. Als lid van de My Little Pony Vriendschap Club krijgt je kind op de site toegang tot alle mini-games, alle video’s en de mooie vriendschapslessen. En als kers op de taart krijg je per echte post een vrolijke welkomstbrief thuisbezorgd, met een cadeautje!

De mini-games brengen de wereld van My Little Pony tot leven: samen met Rarity kan je lekker snuffelen in de grote kledingkast en jouw lievelingspony helemaal aankleden, je eigen Cutie Mark ontwerpen, je behendigheid testen in het wortelspel met Fluttershy, of je geheugen in het Twilight Celebrationspel. Ook kan je met je eigen My Little Pony op ontdekkingsreis in de virtuele wereld van Equestria. Daarbij kan je vriendschapspunten verzamelen, die je op weg helpen in de magische wereld van My Little Pony.

My Little Pony Vriendschap Tour

littlepony4Deze maand start de My Little Pony Vriendschap Tour, die deze zomer met een speciale My Little Pony bus langs 12 plaatsen in Nederland trekt. Tijdens de tour gaat het helemaal om de waarde van vriendschap; samen spelen, samen ontdekken.

Tijdens alle spelletjes en activiteiten worden de bezoekertjes gestimuleerd om met de andere kindjes samen de magische wereld van My Little Pony te ontdekken. Elke tour duurt 20 minuten en in de tussentijd worden de ouders opgevangen in de ‘ouderhoek’, waar zij alvast een kijkje kunnen nemen in de My Little Pony Vriendschap Club : een gratis online omgeving vol My Little Pony vermaak. Tot slot staat er een goed gevulde goodiebag klaar! Het reisschema en meer info van de tour vind je op www.mlpontour.nl.

Info over de My Little Pony Vriendschap Tour voor de ouders

 • De My Little Pony Vriendschap Tour is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.
 • De beleving vindt plaats in groepjes van 6 kinderen, onder begeleiding van iemand uit de My Little Pony Vriendschap Tour crew.
 • De beleving duurt ongeveer 20 minuten. Iedere 10 minuten start een nieuw groepje.
  Bij de ontvangstbalie kan je op de klok zien hoe laat het volgende groepje zal starten.
 • Voor ouders hebben ze een hoek gereserveerd waar je kunt wachten samen met de andere ouders.
 • Er zijn geen facilitaire voorzieningen aanwezig.
 • Er kunnen foto’s en/of video opnames worden gemaakt bij iedere locatie voor promotionele doeleinden.
 • Je kunt je niet inschrijven of een plek reserveren.
  Ze doen hun best om de wachtrij zo kort mogelijk te houden.

Wil jij er met je kindje bij zijn? Kijk dan snel hier op welke locaties ze komen. Veel plezier!

Heb jij vroeger met My Little Pony’s gespeeld? En zijn jullie kinderen fan?

 

5 thoughts on “Uittip: De My Little Pony Vriendschap Tour

Geef een reactie