Uittip: Tractor Ted on Tour

Bouncy-Ted (Show)- 1500x998

Mijn jongste zoon is groot fan van tractors. Hij heeft er een aantal om mee te spelen, een shirt en een door papa gemaakte tractorlamp! Zijn jullie kinderen ook gek op het boerenleven en tractors? Dan mag je de Tractor Ted on Tour van 22 tot en met 26 juni op verschillende plaatsen in Nederland niet missen!

Naast de populaire boeken, dvd’s en producten komt deze maand ook het evenemententeam van Tractor Ted naar Nederland. Van 22 t/m 26 juni zal het animatieteam inclusief springkussen, tractorparcours, graafmachines en shop verschillende plaatsen in Nederland aandoen.

Tractor Ted bestaat bijna een jaar in Nederland en België en is met 60 verkooppunten flink aan het zaaien. Het populaire Engelse kindermerk laat kinderen tussen 2 en 6 jaar oud zien waar ons eten vandaan komt, welke dieren en machines er op de boerderij te vinden zijn en wat de boer allemaal voor werk doet. Kortom; hoe de (hooi)vork in de steel zit.

Om het eenjarig bestaan te vieren zal het animatieteam door Nederland toeren met het Tractor Ted springkussen, een heus parcours om je tractor rijbewijs te halen, graafmachines en een shop om al je favoriete Tractor Ted producten aan te schaffen. Daarnaast is er ook een Tractor Ted speurtocht die kan worden uitgezet tijdens het evenement. Hierbij zullen de kleintjes aan het werk gezet worden om de juiste letters bij de dieren op te sporen, ze kunnen hiermee iets leuks verdienen bij de stand. De Tractor Ted evenementen zijn in Engeland een groot succes en zullen vanaf het najaar ook frequenter in Nederland plaatsvinden

De tour begint op woensdag 22 juni in het Amsterdamse Bos bij Geitenboerderij Ridammerhoeve in samenwerking met de Amsterdamse Boekhandel en gaat onder andere nog langs bij de Farm & Country Fair in Aalten, Kinderboerderij de Balijhoeve in Zoetermeer en Verhage Fruit in Luttelgeest. Kijk voor een compleet overzicht op de Facebookpagina van Tractor Ted NL.

Fair2

Tractor Ted zal tijdens de tour een aantal nieuwe producten lanceren waaronder de knuffel Ted, een groot succes in Engeland op dit moment. Daarnaast zijn alle populaire producten op elk evenement te koop, denk aan de, boekjes, dvd’s rugzakjes, lunchbakjes, laarsjes, dekbedovertrek, borden, bekers en badspeeltjes.
Kijk voor meer info op www.tractorted.nl

Kennen jullie Tractor Ted al?

3 thoughts on “Uittip: Tractor Ted on Tour

Geef een reactie