Unboxing de Mommy Box + kortingscode!

mommybox7

Boxen en goodiebags doen het vaak goed. Leuk om voor jezelf te bestellen of om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan beautyboxen vol verzorgingsproducten en foodyboxen om heerlijke maaltijden samen te stellen. Wat er in het pakket zit is meestal een verrassing. Op zoek naar zo’n box of goodiebag speciaal op mama’s gericht kwam ik op internet de Mommy Box tegen. Ik ga hem voor jullie unboxen en mag jullie zelfs een kortingscode geven voor de Mommy Box!

Verwennerij voor mama en baby

Als je zwanger bent ben je al druk om allerlei spullen aan te schaffen voor de komst van de baby. De tijd vliegt voorbij en daarom is het fijn om jezelf ook eens te verwennen met bijvoorbeeld de Mommy box. Ik weet nog hoe spannend ik het altijd vond om de Blije Doos en andere zwangerschaps- en babydozen op te halen, al zat er vaak niet meer dan een romper, een speentje en wat leesvoer in. De Mommy Box is niet gratis maar het overtrof mijn verwachtingen!

mommy box - uitpakken - volgmama
Uitpakken is een feestje!

De Mommy Box, wat is het en wat zit er in?

Alicia en Anouk ervaarden net als ieder ander dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet door het grote aanbod van mama en babyproducten. De producten kosten meestal ook aardig wat en twijfel je soms wat wel en niet goed is voor je kindje. Deze dames vroegen zich af of dit niet anders kon en bedachten de Mommy Box. Een stijlvole doos waar altijd 4 tot 6 producten inzitten. De Mommy Box is geschikt voor mommy’s to be en mommy’s met baby’s. Wij ontvingen de Box en wat zaten er leuke items in!

mommybox5

Dit vrolijk gezellige knuffeltje van Happy Horse lachte ons als eerste tegemoet. Heerlijk zacht en knuffelig voor je kleintje!

mommybox4

Voor mama zaten er 2 Kneipp producten in: een heerlijke badolie en massagemilk. Heerlijk ontspannen na een drukke dag!

mommy box - babyswimmer - volgmama

Een Baby Swimmer. Dit is typisch iets wat ik zelf nooit gekocht zou hebben maar leuk is om te krijgen. We gaan dit dan ook binnenkort uitproberen bij de volgende zwempartij! Ik ben erg benieuwd wat ons meisje ervan vind.

mommy box - merino - volgmama

Een miniflacon Merino SPF 30 Ultimate Sunscreen voor de laatste zonnestralen.

mommy box - naïf - volgmama

Travelset van Naïf. In dit leuke reistasje zitten 4 mini’s, shampoo, wash gel, bodylotion en cream. Ook een slab, altijd handig! en een milestone kaartje om het eerste Naïf Spa momentje vast leggen!

Niet op de foto: een bon voor een make-up workshop van Ariane Inden.

Wat vonden wij ervan?

Wij zijn verrast door deze leuke inhoud. De totale waarde van alle producten in de box in deze editie zijn opgeteld €82,80! Dit is dus zeker weten het geld waard. Wij gaan zeker nog eens een box bestellen. Alle producten komen hier goed van pas en zijn al deels in gebruik. Wij vinden het een geslaagd initiatief van de dames en hopen dat het een groot succes word.

Korting

Ben jij ook enthousiast geworden na deze unboxing van de Mommy Box? Als je de box eenmalig besteld kost het € 19,95 maar je kunt ook kiezen voor een halfjaar abonnement voor € 17,95 per box of een jaar abonnement voor € 15,95 per box. Met de code VOLGMAMA kunnen jullie de Mommy Box eenmalig met € 2,- korting bestellen. De verzendkosten zijn gratis, dus dat is ook mooi meegenomen!

Ken jij de Mommy Box al? Ben jij benieuwd naar een bepaald product uit deze Box?

5 thoughts on “Unboxing de Mommy Box + kortingscode!

Geef een reactie