Vaderdag cadeaus - Tips voor nuttige en bruikzame Vaderdagcadeaus

Vaderdagcadeaus waar een man echt wat aan heeft

Shoppen voor een vrouw gaat de meeste mensen makkelijk af. Maar wat zijn dan nou echt leuke én vooral nuttige cadeaus om aan een man te geven? Weet jij al wat je aan je vader geeft voor Vaderdag? Nu surfte ik laatst door de webshop van de Bijenkorf, opzoek naar een geschikt vaderdagcadeau voor mijn eigen papa. Daar kwam ik een hoop leuke vaderdagcadeaus tegen.

Inmiddels heb ik ook iets leuks voor hem gevonden maar gezien hij mijn blog regelmatig leest, houden we dat nog eventjes geheim. 😉

Hierdoor werd ik geïnspireerd om een artikel te schrijven over nuttige vaderdagcadeaus. Oftewel, géén prullaria wat ergens in een kastje terecht komt, maar cadeaus waar een man echt wat aan heeft! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn cadeautips vinden.

Nuttige vaderdagcadeaus

Rond Vaderdag liggen de winkels vol met Vaderdag merchandise; producten zoals sleutelhangers, rompers en t-shirts waarop staat “I love Papa” of “Papa is de beste!”. Hartstikke leuk voor een keertje maar vaak ligt deze prullaria (zo noem ik het) al snel achterin een kast of in de prullenbak. Zo zonde! Knutsel dan zelf iets leuks (eventueel samen met je kind) of kijk eens verder naar nuttige vaderdagcadeaus die na Vaderdag ook nog volop gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld een mooie zwembroek voor heren.

Vaderdagcadeau tip 1: zomerartikelen

Vaderdag valt op 21 juni en met de zomer(vakantie) in zicht doen zomerartikelen het meestal wel goed. Ik zag dat de Bijenkorf.nl op dit moment een tijdelijke actie heeft op bijna alle Ray-Ban zonnebrillen. Elk jaar heeft dit merk weer een stoere zonnebrillencollectie!

Andere nuttige zomerartikelen voor Vaderdag zijn; sandalen, slippers, zonnehoed, pet, paspoortetui, packing cubes, reistas, zomerkleding, barbecue tools, design ventilator of een waterdrinkfles.

Vaderdagcadeau tip 2: kantoorartikelen

Mannen die thuiswerken of op kantoor kun je vast en zeker blij maken met kantoorartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe laptoptas die gezien mag worden, een chique Parker vulpen of notitieboekjes.

Vaderdagcadeau tip 3: ondergoed of sokken

Sokken en ondergoed heeft een man nooit teveel. Ze slijten immers elk jaar door het vele dragen. Of je gaat voor sokken voor de zakenman of Happy Socks met allerlei printjes… de keus is helemaal aan jou. Mijn kinderen hebben dit jaar zelf ‘blije sokken’ voor Vaderdag gemaakt. Hoe je deze sokken kunt maken lees je in dit blog over vaderdagknutsels.

Vaderdagcadeau tip 4: verzorgingsartikelen

Verzorgingsartikelen zijn altijd wel bruikbaar. Misschien zit je vader wel helemaal niet op het zoveelste flesje parfum te wachten maar een fijne dagcrème voor mannen, een scheerapparaat of een heerlijke fles mannendoucheschuim van Rituals zijn ook toffe en nuttige vaderdagcadeaus.

Vaderdagcadeau tip 5: een waardebon

Mocht je na het lezen van dit blog nog steeds geen idee hebben wat je wilt kopen voor Vaderdag, dan is een waardebon met shoptegoed ook nog mogelijk. Je vader kan dan zelf iets een mooi cadeau uitzoeken. Of wat dacht je van een waardebon voor een bierproeverij, een dagje Solex rijden of een ander tof uitje? Dit zijn vaak blijvende herinneringen voor het leven.

Veel succes met het vinden van een cadeau en alvast een Fijne Vaderdag gewenst!

*De uitgelichte foto van vader met kind is van Altafulla – Shutterstock

One thought on “Vaderdagcadeaus waar een man echt wat aan heeft

  1. Oh boy mannen of eerlijk gezegd mijn man is zo lastig om iets voor te kopen.. elk jaar ben ik weer blij dat we wat gevonden hebben. Leuke blog, goeie tips

Geef een reactie