Wij gaan binnenkort op vakantie naar..

Het noorden, ja echt! We hebben er onwijs zin in en we tellen de dagen af. De weersomstandigheden zullen daar niet veel beter zijn als hier in Nederland maar de natuur schijnt daar ontzettend mooi te zijn. We gaan op vakantie naar Denemarken!

Thorup Strand | Niclas Jessen } VisitDenmark
Thorup Strand | Niclas Jessen | VisitDenmark

 

Wij zijn er nog nooit eerder geweest en ik ben erg nieuwsgierig wat we allemaal zullen gaan zien. We verblijven in een huisje op loopafstand van ze zee. Natuurlijk gaan we een dagje naar Legoland in Billund, want dat hebben we de jongens beloofd. De reis naar de accommodatie is voor ons ongeveer 5 uur en 30 minuten rijden. Ik hoop dat het goed gaat zo’n lange rit 😉

miniland 0059
Legoland Billund Miniland

 

Wat we er verder gaan doen? Geen idee! Genieten uiteraard. Misschien een dagje naar Roskilde of heerlijk shoppen in deze bijzondere Deense winkels op aanraden van Patricia van www.ondeugendespruit.nl. Ik als shopaholic moet toch minstens één van deze winkels bezoeken.

Ook op de blog van Saskia op www.kidseropuit.nl staan interessante blogartikelen over Denemarken. Teveel om hier allemaal op te noemen maar wat mij ontzettend leuk lijkt om te bezoeken is het Experimentarium in Kopenhagen. Dat is een science center waar kinderen al spelenderwijs van alles kunnen leren of natuur en techniek.

Of gaan we naar Madsby Park en Miniby in Frederica? Een ontzettend leuk park waar voor kinderen ook veel te zien is en geheel kostenloos.. nou ja je betaald alleen € 7,50 aan parkeerkosten.

Er is natuurlijk nog veel meer te doen en te beleven.. We gaan het allemaal wel zien als we daar zijn!

Hebben jullie al vakantieplannen voor dit jaar?

 

14 Comments

 • Reply Simpel, met een snufje liefde maart 7, 2016 at 6:09 am

  Leuk! Lijkt me erg mooi om daar naartoe te gaan. Wij gaan waarschijnlijk de andere kant op. Naar het zuiden. Juist omdat ik toe ben aan mooi weer.

  • Reply VolgMama maart 7, 2016 at 8:44 am

   Meestal gaan wij ook voor de zonvakanties. Heerlijk!

 • Reply Leonie van Mil maart 7, 2016 at 7:04 am

  Heel leuk!! Ik ben daar een paar keer geweest en steeds op verschillende plekken. De rust is geweldig! Ik hou echt van Denemarken. Veel plezier alvast!
  Wij hebben nog geen vakantieplannen. Ik zit te wachten tot de kleine wordt geboren. Die zou hier maximaal over 5 weken moeten zijn. Dan is het kijken hoe alles loopt en gaat.

  • Reply VolgMama maart 7, 2016 at 8:46 am

   Bedankt! Succes met de laatste loodjes 😉

 • Reply Mary-Lou maart 7, 2016 at 8:49 am

  Wat leuk! LegoLand zou ik ook graag een keer willen bezoeken. We hebben, behalve een citytrip met z’n tweetjes, nog geen gezinsvakantie gepland. Vermoed dat het een kampeer vakantie in eigen land wordt.

 • Reply Jeske maart 7, 2016 at 9:30 am

  Wat gaaf!! Lijkt mij ook geweldig. Ben heel benieuwd naar je verslag tegen die tijd!

 • Reply Marguerita maart 7, 2016 at 9:36 am

  Nog geen vakantieplannen, maar wel een tripje in het vooruitzicht. Mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd en trakteren ons op een weekje weg.

  • Reply VolgMama maart 7, 2016 at 9:56 am

   Dat is toch ook een beetje vakantie! Leuk hoor 🙂

 • Reply demallemolenmoeder maart 7, 2016 at 11:53 am

  Denemarken is prachtig. Ik ben er geweest toen nog in mijn puberteit. De rust en de natuur vond ik echt mooi. En ja Legoland was ook geweldig. Veel plezier!

  Wij zijn druk aan aan het plannen. Ik wil een zonvakantie maar manlief ziet het niet zitten met onze dreumes. We zullen zien waar we stranden.

 • Reply Ilse van Kreanimo maart 7, 2016 at 7:28 pm

  Ja, naar een top camping in Venetië 🙂
  Ik heb er nu al zin in.
  Denemarken moet ook geweldig zijn volgens mij.

 • Reply Nathalie maart 7, 2016 at 7:32 pm

  Als kind met mijn zusje en ouders naar Denemarken geweest, lijkt me heerlijk! Geniet ervan!!

  Wij gaan een weekje naar het limburgse land van de zomer!

 • Reply Angela - Mama met passie maart 7, 2016 at 9:53 pm

  Gaaf! Lijkt mij ook echt heel leuk. Benieuwd naar jullie vakantie!

 • Reply Action goodiebags voor op vakantie - VolgMama.nl maart 16, 2016 at 6:01 am

  […] hebben het misschien al gelezen dat wij binnenkort op vakantie gaan naar Denemarken. We verblijven in een comforthome op loopafstand van de zee. Vaak als we op vakantie gaan dan koop […]

 • Leave a Reply