Happysocks Valentine

Valentijnsdag bloghop met winactie (gesloten)

Love is in the air.. Vandaag is het Valentijnsdag en hebben we met een groepje bloggers een mega Valentine Giveaway opgezet. Bij ons kun je twee paar echte Happy Socks winnen in maat 41-46. Wie zou jij blij kunnen maken met twee paar liefdessokken? Hop je mee?

De vaste lezers van Volgmama weten inmiddels wat een bloghop is. Zo niet dan leg ik het je zo even uit. Je kunt hier begonnen zijn of doorverwezen van Ivetteslife, ze schrijft over het ouderschap, deelt leuke DIY’s en deelt heerlijke recepten zoals wraps en bruchetta. YumYum!

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. In totaal doen we met z’n 24-en mee, dus er is genoeg te lezen, zien en misschien wel te winnen!

Ken je Volgmama nog niet? Wij schrijven over mamadingen, de nieuwste gadgets voor mama en kind, kinderkleding, lifestyle en veel over leuke uitstapjes. Samen met twee gastbloggers hopen we jullie dagelijks te verrassen met nieuw leesvoer.

Valentijsdag 2018 winactie

Valentijnswinactie: win 2 paar Happy Socks in maat 41-46

Namens HemdvoorHem mogen wij een setje met twee paar Happy Socks liefdessokken verloten in maat 41-46. Leuk voor je vriend, man, of valentijn? Of stiekem voor jezelf als je grote voeten hebt..

Spread the love. Om kans te maken op deze set Happy Socks t.w.v € 17,90 moet je hieronder of op Facebook een berichtje achterlaten voor wie je de sokken wilt winnen. Als je het Facebook bericht een hartje geeft gaat er een extra lootje in de pot. De winnaar maken we op 20 februari op onze Facebookpagina bekend. Succes allemaal!

Ik verwijs je nu door naar de blog MeervanMir (supermama van drie dochters met een hele leuke blog!) en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Valentijnshop volbracht!

Wilma van T Hof gefeliciteerd, jij hebt de Happy Socks gewonnen.

56 thoughts on “Valentijnsdag bloghop met winactie (gesloten)

 1. Leuk en ik doe heel graag mee….
  Prachtige sokken voor een vriend in maat 45 graag….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag ?

 2. Wauw wauw Wauwie doe graag mee voor mijn lieve vriend hij gebruikt namelijk altijd mij sokken en krijg ze dan met gaten terug 🙁 het zou ook echt een geweldig cadeau zijn voor Valentijn doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn.

 3. Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀 Superleuk dat manlief en ik dan gelijke sokken aankan! <3

  Fijne dag!

 4. Wat een leuke sokken! Mijn zusje is gek op Happy Socks vanwege de prints. Ze heeft grote voeten dus maat 41-46 past haar :).
  Ik doe dan ook graag mee om haar te kunnen verrassen met wat sokkenliefde!
  Ik heb geen FB, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 5. Leuk deze Valentijnsdag bloghop.
  Daar doe ik graag aan mee.
  Deze leuke hartjessokken staan mijn Valentijn vast heel charmant.
  Die heeft hij echt wel verdient! En ik weet wel waarom…
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje.

 6. Ah super tof! Aangezien mijn man meestal 50-tinten-grijs sokken draagt is dit wel een hartverwarmende afwisseling! Dit jaar onze 15e Valentijn en dan mag wel je wel uitpakken met een cadeau van formaat! (formaat maat 45 ;))

 7. Oh wat schattig ik doe heel erg graag mee voor mijn zonen! Ze zijn al vanaf hun 5e en 10e mijn mantelzorgers en zeuren daar nooit over. Dus ik gun ze allebei een paar. Pa heeft maar maat 40.

 8. ❤️❤️❤️Wat een geweldig leuke actie. Ik was in de winkel op zoek naar sokken of boxershorts met hartjes, maar nergens gevonden en nu staan ze op jouw Valentijnsblog! Ik zou heel erg graag mijn lieve man Jan Faber hiermee verrassen. Ik weet zeker dat hij daar helemaal Happy van zal worden. ❤️❤️❤️

Geef een reactie