Vandaag is mijn dochter 18 maanden

18maanden

Jemig wat gaat de tijd snel! Mijn jongste kindje is vandaag gewoon al anderhalf jaar geworden. Van rijstekorrel, mango, meloen tot baby en nu is het een dreumes. Mijn dreumes die voor kort haar eerste stapjes deed maar nog liever kruipt, mijn meisje die al 18 maanden borstvoeding krijgt en verder weinig eet.. mijn meisje die ’s nachts nog 3 maal wakker word, mijn prinsesje die mij altijd aan het lachen maakt. Mijn kindje.. dat groeit!

Stop de tijd!

Grapje natuurlijk, maar als je kinderen hebt dan vliegen de jaren voorbij! Gelukkig probeer ik veel op foto’s vast te laten leggen als herinnering. Ik heb dan ook duizenden foto’s op mijn laptop staan waar ik nog steeds de tijd voor moet nemen om ze af te laten drukken of om er een fotoalbum van te maken. Zo heb ik ook een vlog gemaakt van de eerste stapjes. Tot nu toe loopt ze nog steeds niet echt, elke dag wel een paar stapjes maar daarna kruipt ze toch veel liever.

Een vriendje of vriendinnetje

Mijn dochter zit inmiddels in maat 80 en weegt 9200 gram. Nog steeds een babymaatje in de kledingkast. Een aantal te kleine babykleertjes van mijn dochter liggen al bij mijn buurvrouw op de komst van hun dochter te wachten. En wie weet kan Sandy straks nog wat uitzoeken. Inmiddels is zij nu 15 weken zwanger en weet ze binnenkort of haar zoon een broertje of zusje krijgt. Durf jij een gokje te wagen? Op de Facebookpagina van Volgmama staat deze foto van Sandy haar buik. We zijn benieuwd wat jullie ervan denken. Een aantal van jullie hebben al gereageerd, leuk!

sandy

Hoe zit dat nou met die borstvoeding?

Nog steeds drinkt mijn dochter meerdere malen op een dag. Zelf had ik nooit verwacht nog steeds borstvoeding te geven en ook heb ik geen idee hoe lang ik dat nog zal gaan doen. Ze is er zo aan gewend dat het stoppen een lastige opgave voor haar zal worden. Steeds vaker krijg ik de vraag wanneer ik van zou zijn om te stoppen. Ze is er zelf vast wel een keer klaar mee toch?

Het vrolijke zonnetje

Het gebrabbel, het eigenwijze, woordjes napraten, de knuffels en kusjes. We worden zo vrolijk van de kleine meid. Ze speelt met poppen maar aangezien ze 2 grotere broers heeft word er ook flink gestoeid en tractors zijn toch eigenlijk ook wel leuk om mee te spelen.

vlieg

Vinden jullie ook dat de jaren voorbij vliegen als je kinderen hebt?

11 thoughts on “Vandaag is mijn dochter 18 maanden

Geef een reactie