Verjaardagsfeestje van Julia en danslessen van Angelina Ballerina

Afgelopen weekend was het feest in pretpark Koningin Julianatoren! Julia vierde haar verjaardag en Angelina Ballerina kwam optreden. Dit wilden wij natuurlijk niet missen en graag met jullie delen! We werden feestelijk ontvangen en gingen met een ballon en een bedankje naar huis.

julia1

Feestelijk ontvangen

Bij de ingang en in het park stonden mooie grote roze ballonnenbogen en kregen de kinderen een vlaggetje. Het feest kan beginnen!

Julia’s Verjaardag VIP ontbijt

Je kon de dag beginnen met een luxe ontbijt voor € 12,50 p.p samen met je favoriete karakters: Mevrouw Suikerspin, Dina, Angelina Ballerina en de jarige Julia. Na het ontbijt kregen de kinderen een cadeautje.

julia3
Ook het Huisje van Julia was versierd!

Ons bezoekje aan de Julianatoren

Voor ons was het de eerste keer dat we in Julianatoren te Apeldoorn waren geweest en we keken onze ogen uit! Zoveel attracties en werkelijk waar de kinderen konden bijna overal in (al dan wel niet met begeleiding). Mijn zoontje vond de griezelgrot wel stoer, en samen met mijn dochter maakten we een ritje door Kabouterwonderland. We hebben ons goed vermaakt in dit pretpark en in Dino’s Cafetaria hebben we heerlijk gelunched met frietjes, wat drinken en een snack! En na afloop een heerlijk softijsje gekocht bij het Suikerspinhuisje.  De shows waren ook bijzonder leuk, hieronder lees je meer hierover.

julia4

Julia’s verjaardagsshow

De zaal zat bijna vol, wat een publiek! Samen met meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin oefenden we met zijn allen het liedje ‘lang zal ze leven in de gloria’. Dat was een leuke verrassing voor Julia die even later binnenkwam. Er stond een hele grote taart waar Julia natuurlijk ook even de kaarsjes uit moest blazen. Na afloop was er tijd voor een foto met de jarige Julia.

julia2

Angelina Ballerina LIVE show

Angelina en haar beste vriendin Robin gaven een dansles aan de kinderen.  Na afloop van de dansworkshop ging Angelina op de foto met al haar fans. Deze show duurde ongeveer 30 minuten en samen met Angelina en Robin kon je op de vrolijke liedjes onder andere de Arabesk en Plié leren. Mijn dochter vond het superleuk en klapte mee. Ze is nog te klein voor ballet maar de muziek en al die lichtjes, het was één groot feest! Ook na afloop van deze show was er tijd voor foto’s met Angelina Ballerina. Aangezien de wachtrij echt heel erg lang was zijn wij weer naar buiten gelopen.

Impressie filmpje Angelina Ballerina LIVE show

Ik heb in deze show ook stukjes gefilmd. Mocht je de show gemist hebben of wil je het nog eens zien kun je hieronder het filmpje bekijken. We zouden het trouwens ook leuk vinden als jullie een reactie achterlaten op het filmpje of jullie je abboneren op ons Youtube kanaal. Hier zie je soms al voordat de blogs worden geplaatst de leukste filmpjes en vlogs 😉

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Q1WUpBJJYmY[/embedyt]

Deze zomer nog méér feestjes in Julianapark!

Op 9 en 10 juli viert Jul zijn verjaardag.

Het beloofd een supergroot feest te worden! Kom mee feesten bij de speciale verjaardagsshow en feliciteer Jul persoonlijk tijdens een van de vele Meet & Greets.

De AFAS Sprookjesweken van 15 juli t/m 14 augustus.

Tijdens het AFAS Sprookjesconcert (exclusief te zien tijdens de AFAS Sprookjesweken) beleven Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin samen met een aantal verrassende gasten uit bekende sprookjes een spannend avontuur. Dit spetterende optreden vol vrolijke muziek en swingende dans is maar liefst zes keer per dag te zien.

Kijk voor meer informatie over het park en de evenementen op www.julianatoren.nl

julia5

Tot slot gingen we naar huis en kregen alle kinderen een ballon, een snoepzakje en een bedankkaartje. Op de achterkant staat een tekening om in te kleuren en als je deze ook nog eens opstuurt kun je een geheel verzorgd kinderfeestje winnen.

Julia, bedankt dat we op je feestje mochten komen. En we komen zeker nog eens terug want we hebben lang nog niet alles van Julianatoren gezien!

Zijn jullie al eens in Julianatoren geweest?

6 thoughts on “Verjaardagsfeestje van Julia en danslessen van Angelina Ballerina

Geef een reactie