Verlanglijstjes maken voor Sinterklaas

Sinterklaas is nog niet eens aangekomen maar het strooigoed ligt al een tijdje te koop in de winkels en de speelgoedboeken liggen alweer op de matten. Aangezien de hulppieten en Sinterklaas nog niet weten wat ze onze kinderen moeten gaan schenken op 5 december of in de schoen, lieten wij de kinderen ouderwets verlanglijstjes maken uit de speelgoedboeken. Niet aankruisen of opschrijven maar uitknippen en opplakken!

verlang1

Het is echt kinderspel en leuk om te doen. Men neemt een vel gekleurd papier. Wij hebben blaadjes in A3 formaat genomen omdat we deze al in huis hadden. Met washi-tape hebben we de vellen op de muur geplakt en er met gekleurd vloeipapier zelfgemaakte bloemen aangeplakt. Daarna konden de kinderen met een stapel speelgoedboeken en reclamefolders uitknippen wat ze mooi vonden en het op de gekleurde vellen plakken. Voor het gemak hebben we voor elk kind een ander kleur papier uitgekozen.

verlanglijstje - sinterklaas maken - volgmama

Bij het verlanglijstje van mijn dochter hebben de broers ook een beetje geholpen. Een meisje van 1 geven we liever geen schaar in eigen handen. 😉

Het verlanglijstje van mijn oudste zoon: Kurio Watch, Playmais, Picachu knuffel, een spel voor de Playstation Batman 3, een HOt Wheels baan en een doos LEGO Ninjago.

Het verlanglijstje van mijn jongste zoon: Kidizoon Camera, Bordspel Camel up, Marvel masker, Nerf pistool en een Box set.

Het verlanglijstje van mijn dochter: My Little Pony huisje, Nijntje knuffel met gebreide trui, Vtech Poppenwagen, Tsum Tsum Pluche, My Little Pony, Little Tikes Activity Garden Treehouse, Vrolijke Vriendjes Kasteel en een Vtech Verzorg en Leer Reismand.

Zo, nu hebben de hulppieten weer genoeg cadeautips! Maken jullie kinderen ook graag verlanglijstjes?

 

3 thoughts on “Verlanglijstjes maken voor Sinterklaas

Geef een reactie