Vernieuwde Etos luiers met Woezel en Pip opdruk, yes or no?

etos luiers - woezel en pip - volgmama

We hebben weer eens een keer andere luiers getest. Dit keer kocht ik Etos eigen merk luiers met Woezel en Pip opdruk. Deze luiers zijn regelmatig in de aanbieding en de vrolijke verpakking haalde mij over om deze luiers te kopen. Bovendien steun je het Guusje Nederhorst fonds bij elke aankoop van een pak Woezel en Pip luiers. Redenen genoeg toch?

Etos luiers Maxi Plus 4 +

Bij de Etos kreeg ik een tijdje geleden een proefmonster van de vernieuwde luiers mee. In die proefverpakking zat een kortingsbon voor de volgende aankoop waarbij je € 2,- korting kreeg op een pak Etos eigen merk luiers naar keuze. Normaal kostte deze verpakking € 6,99 en ik betaalde er met de bon dus € 4,99 voor. Dat is € 0,16 per luier! Ik weet eigenlijk niet meer hoe de Etos eigen merk luiers hiervoor uit zagen maar de Woezel en Pip verpakking vond ik al geweldig! Mijn dochter kent Woezel en Pip nog niet zo goed en noemt het ‘hondje pamper’ haha.

etosluiers - woezel en pip - test - volgmama

In het pak zaten 31 luiers met twee verschillende opdrukken. Ze zijn dun net als Pampers wat ik persoonlijk wel prettig vind. De luiers blijven goed op hun plaats zitten en mijn dochter kan er goed in bewegen. Voor overdag zijn de luiers prima maar voor ’s nachts neem ik toch liever andere luiers. Met deze luiers hebben we een paar keer een ongelukje gehad met doorlekken tijdens het slapen.

Voordelen

  • Mooie verpakking
  • Mooie prints op de luiers
  • Blijft goed zitten
  • Regelmatig aanbiedingen
  • Je draagt bij de koop van elke verpakking bij aan het Guusje Nederhorst fonds

Nadelen

  • Voor mijn dochter alleen geschikt voor overdag

Koop ik ze weer? YES, voor overdag mits ze in de aanbieding zijn. Mijn dochter vind de luiers erg leuk. Maar we gaan natuurlijk ook nog wat andere luiermerken testen.

Deze luiers hebben we al eerder getest:

Kruidvat eigen merk

Aldi Bebino eigen merk

Hebben jullie de Etos luiers al eens gekocht?

5 thoughts on “Vernieuwde Etos luiers met Woezel en Pip opdruk, yes or no?

Geef een reactie