verschillende-soorten-woonaccessoires

Verschillende soorten woonaccessoires voor meer sfeer in huis

Een leuke en laagdrempelige manier om meer sfeer in je huis te creëren is door het toevoegen van diverse woonaccessoires. Er zijn veel verschillende soorten woonaccessoires, waardoor er altijd wel iets te vinden is wat past in de ruimte waar je iets aan wil toevoegen. Maar welke soorten woonaccessoires zijn er eigenlijk? Daarover willen we je in deze blog meer vertellen.

Verlichting

In de meeste kamers is in de basis een plafondlamp aanwezig die de gehele ruimte verlicht. Maar een plafondlamp is meestal niet erg sfeervol.

Met slechts een paar kleine toevoegingen kan je de gehele sfeer in de kamer veranderen. Je kan bijvoorbeeld voor LED-strips gaan die je in veel verschillende kleuren kan instellen. Zorg er dan wel voor dat de strip zelf niet zichtbaar is maar de verlichting wel. Dit kan je bereiken door de LED-strip bijvoorbeeld aan de achterkant van de bank, onder de vensterbank of onder de tafel te bevestigen.

Een andere optie is om spotjes op te hangen die je in felheid kan instellen. Op die manier kan je een dimlicht gebruiken om bij gelegenheden meer sfeer in de kamer te creëren. Als je op zoek bent naar mooie spotjes dan is het een goed idee om eens te kijken in de collectie van By Boo.

Spiegels

Een andere goede optie is om spiegels op te hangen. Zo zorg je ervoor dat de kamer direct groter aanvoelt. Daarnaast kan je natuurlijk even snel kijken of je haar goed zit.

Een bijkomend voordeel van een spiegel is dat ze in alle formaten verkrijgbaar zijn. Daardoor kan je een klein spiegeltje ophangen om alleen je gezicht te zien, of je kan een zeer grote spiegel aanschaffen waarmee je je hele outfit kunt bekijken.

diverse-soorten-woonaccessoires-voor-meer-sfeer-in-huis

Kussens

Eenvoudig de sfeer in een kamer veranderen? Kussens kunnen makkelijk worden toegevoegd aan bijna elke inrichting. Het gemak van het toevoegen van kussens is dat je kan spelen met verschillende kleuren en materialen, waardoor je echt verschil in de kamer maakt. Vervang bijvoorbeeld elk seizoen de kussenhoezen voor een ander printje of kleurtje om af te wisselen.

Inspiratie

Als je op zoek bent naar meer inspiratie dan kan je bijvoorbeeld eens online rondkijken in de verschillende woonwebshops of je kan natuurlijk gewoon een winkel binnenlopen. Als je in Noord-Nederland woont dan is het een echte aanrader om eens rond te kijken op de Woonboulevard Groningen. Met een grote verscheidenheid aan woonwinkels zul je altijd iets vinden wat bij jou past.

Lees ook: Heb jij al kunststof in je huis verwerkt?

Geef een reactie