Viva la carnaval met een nieuwe outfit + winactie! (gesloten)

carnaval1

Alaaaf! Carnaval staat alweer bijna voor de deur. Wij gaan elk jaar met de kinderen kijken bij een carnavalsoptocht en natuurlijk mogen de kinderen met carnaval ook verkleed naar school. Op Rosenmontag hebben onze kinderen zelfs vrij van school. Van Feestwinkel.nl mocht ik 2 kinderkostuums uitzoeken en mag ik één van jullie blij maken met een waardebon van € 25,- om zelf een kostuum uit te zoeken.

Dit leuke verkleedfeest wordt niet alleen in het zuiden gevierd hoor, de tukkers kunnen er ook wat van. Voor kindercarnaval is de discotheek Vios in Hengelo erg leuk en de mooiste en grootste optocht in de regio is toch wel in Oldenzaal. Dat kan ik echt aanraden. Ik ben benieuwd hoe jullie carnaval vieren. Feestwinkel.nl heeft in in ieder geval genoeg keus in te gekke kostuums mochten jullie nog opzoek zijn..

Opzoek naar kostuums

Voor mijn zoon was de keus al snel gemaakt. Dit keer gingen we voor een arts of dokterskostuum. Met een beetje fantasie kan het ook als chirurg en het kostuum is genderneutraal, dus ook geschikt voor een meisje. Voor mijn dochter was het moeilijker om iets leuks te vinden. Momenteel is mijn dochter gek op prinsessen en de meeste verkleedjurken gaan toch vanaf maat 98 terwijl ze eigenlijk nog maat 92 draagt. Ik heb voor haar een Sneeuwwitje jurk uitgezocht.

Sneeuwwitje

carnaval2Hoe leuk is deze jurk van Sneeuwwitje? De jurk is verkrijgbaar in twee maten S (98 tot 116 cm) en M (116 tot 134 cm). Wij hebben maat S en ik denk dat deze het mooist valt bij kledingmaat 104 tot en met 116. Maar met maat 92/98 kan het prima over een jas of dik vest in de buggy gedragen worden tijdens de optocht. Om het plaatje compleet te maken zou je er een zwarte pruik bij kunnen kopen maar mijn dochter heeft niet graag iets op haar hoofd. Een haarbandje wil nog net voor een half uurtje maar daarna trekt ze die er ook af.

Het jurkje is gemaakt van polyester. De pofmouwtjes en het rode strikje zijn echt heel schattig. Ik ben alleen vergeten het rode kraagje rechtop te zetten.

carnaval3

Dokter

arts - kostuum - dokter - volgmama
Zat de appel van sneeuwwitje dan toch vol gif?

Sneeuwwitje was een beetje ziek geworden dus moest er een dokter bij komen. De dokter onderzocht de appel van alle kanten maar kwam tot de conclusie dat de appel niet vergiftigd was. Hiervoor moest natuurlijk ook even het mondkapje op want je weet maar nooit hè?

arts1

Het dokterskostuum bestaat uit 4 delen en is wederom in twee maten verkrijgbaar. Maat S (98 tot 116 cm) en maat M (116 tot 134 cm). De set bestaat uit een blauwe broek, hemd, jasje en een mondkapje. Mijn zoon draagt normaal maat 128/134 en dit pak zit hem als gegoten. Op het doktersjasje staat een leuke opdruk maar om het compleet te maken kun je er nog een stethoscoop bij bestellen.

Zowel het prinsessenjurkje als het dokterskostuum zijn brandvertragend behandeld en mogen helaas net als de meeste verkleedkostuums niet in de wasmachine gewassen worden. In plaats daarvan word het geadviseerd om de kleding met een vochtige doek schoon te maken.

carnaval4carnaval5

Over Feestwinkel.nl

Feestwinkel.nl is de leukste webwinkel voor feestartikelen. Naast verkleedkostuums vind je hier ook alles voor een verjaardag, themafeest, versiering en overige feestdagen. Voor valentijn hebben ze bijvoorbeeld hele leuke ballonnen in de vorm van harten en rozenblaadjes om het bad of de slaapkamer romantisch te maken 😉

Win een € 25,- tegoedbon van Feestwinkel.nl

Mijn kinderen zijn blij met hun kostuums en volgens mij gaan wij er dit jaar veel plezier van hebben. Na carnaval kunnen de kostuums natuurlijk in de verkleedkist! Namens de Feestwinkel mag ik  € 25,- aan shoptegoed aan jullie verloten en daarvoor vraag ik jullie het volgende.

 • Laat hieronder of op onze Facebookpagina weten welk kostuum jij zou willen winnen.
 • Deel de actie openbaar (zodat wij het kunnen checken) op Facebook of Twitter.

*De winnaar krijgt op 10 februari een bericht.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

23 thoughts on “Viva la carnaval met een nieuwe outfit + winactie! (gesloten)

 1. Ja! Wat een leuke pakjes! Ik vind Pippi Langkous super voor mn dochter en een boevenpak voor mijn zoon! En wat een leuke prijsjes, echt heel betaalbare kleding. Wat ik ook fijn vind is dat de brandvertragend bewerkt zijn.

 2. Wat een keuze zeg! Lastig, maar ik zou voor ons jongste meisje het indianenjurkje kiezen. Voor onze oudste dochter lijkt me het Supergirl-pakje erg leuk! Deze actie geretweet! (marcia1981k)

 3. Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf zeg! ! Mijn meis je heeft zware verhuizing achter de rug is zooooo lief geweest! ?? en iedere kind is bijzonder net als mijn meisje! Haar wens is zeemeermin te zijn met carnaval !? deze mams hoop dat ze dit moois mag winnen

 4. Super leuke winactie! Voor mijn zoontje zou er maar 1 kostuum zijn dat hij graag zou willen dragen tijdens Carnaval: Brandweerpak 3-delig.
  Hij is helemaal weg van alles wat met de brandweer te maken heeft, het is zelfs al zo erg dat we met een omweg naar de school gaan zodat we langs de kazerne komen…
  Voor hem doe ik bij deze erg graag mee. ik zal de post op FB delen!

 5. Mijn Oudste wordt heel erg blij van het Tinkerbell-kostuum, alhoewel het waarschijnlijk moeilijk kiezen wordt wanneer ze het roze konijnen-kostuum ziet… Ik volg je op facebook en heb de actie gedeeld!

 6. Wat leuk dat zeemeerminnenjurkje, mijn dochtertje zal het geweldig vinden. Haar favoriete “prinses” is Ariël dus de kans is groot dat we het shoptegoed daaraan zouden besteden.
  Ze zou het ook dolgraag dragen tijdens het carnavalsfeest op school.

Geef een reactie